- Adım
- Doğan
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 1
Herkese merhabalar. Telefonlar hakkında teknik bilgim yeterli olmadığı için bu konuyu açıyorum. Maalesef ki yukarıda belirttiğim lanet güncellemeyi yaptım ve daha 3 aylık olan Poco X3 Pro modelli telefonumu çöpe atmama ramak kaldı. Google ile bir uyuşmazlık söz konusu olduğunu düşünüyorum çünkü kayan bildirimlerde özellikle toplu temizlemeye bastığımda boş bi google bildirimi kalıyor ve 2 sn sonra telefonun ekranı gidiyor 2 3 sn sonra geri geliyor sanki yeniden başlatmışım gibi tepki veriyor anlayacağınız. Bununla birlikte kayan ekran uygulaması apayrı bir faciaya dönüşmüş durumda ki en çok kullandığım özellikti. Hearthstone ve başka oyunlarda oyundan atma ağ hatası daha ne ararsanız kendi kendine kapatma vs vs. Müşteri hizmetlerini arıyorum teknik servise yönlendiriyorlar fakat 15 20 gün telefonsuz kalma ihtimalini istemiyorum ve açıkçası şu kanaatteyim 3 aylık telefonun servis işlemi göreceği düşüncesi hoşuma gitmiyor yazılımsal bir sorundan dolayı. Ki servise gidip gelen bi telefondan hayır geleceğini de düşünmüyorum. Ben bu telefonu eski haline nasıl çeviririm garantisini bozmadan. Hard Reset ya da fabrika ayarlarına dönmem işe yarar mı? Bir link ya da yol gösterici kaynak varsa lütfen yardımcı olun bana