Rom MIUI 12 Repack by greeshan

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Açıkçası Rom'da öyle pek bir fark hissedemedim. Yani deodex olan rom ile kesinlikle kıyaslanamaz.. Normal global sürümden tek farkı MIUI telefon ve mesajlar gibi bir hissiyat verdi bana. Aman aman bir şey hissettirmedi.. Normal uygulamalar kaldırılmış magisk gömülmüş sıradan bir rom gibi bilmiyorum.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Açıkçası Rom'da öyle pek bir fark hissedemedim. Yani deodex olan rom ile kesinlikle kıyaslanamaz.. Normal global sürümden tek farkı MIUI telefon ve mesajlar gibi bir hissiyat verdi bana. Aman aman bir şey hissettirmedi.. Normal uygulamalar kaldırılmış magisk gömülmüş sıradan bir rom gibi bilmiyorum.
Sizce muhammed540 hocam?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Ben şarj için değil özellik için geçtim roma. Endonezya romda bu özellikler customiuizer ile yapılıyor lakin safetynet'ten geçmiyor. Temassız ödeme kullandığım için özelliklerin romda hazır olarak gelmesi lazım
Özellik olarak miuipro ile kıyasla nasıl peki hocam

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Şarj normalin bir tık altında gidiyor yani normalde 5 dk'da 1 düşüyorsa bunda 6 7 dk da 1 düşüyor gibi bir şey performans açısından evet yine globalden iyi gibi de deodex'ten geçilecek kadar iyi bir rom değil bence..

cw34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fxy
Cihazım
Mi10T
Konular
2
Merhaba
Romun arama sensörü haricinde bir sıkıntısı yok gibi.global yada Endonezya romlaridan daha iyi. Deodexi 12 destekli olmadığindan ve bu romdan çokta bir farkı bulunmadigindan tavsiye etmiyorum

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba
Romun arama sensörü haricinde bir sıkıntısı yok gibi.global yada Endonezya romlaridan daha iyi. Deodexi 12 destekli olmadığindan ve bu romdan çokta bir farkı bulunmadigindan tavsiye etmiyorum
Benim arama sırasında bir sıkıntım yok tek sıkıntım telefon uygulaması açık iken aktif olması. Çağrı sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım

cw34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fxy
Cihazım
Mi10T
Konular
2
Benim arama sırasında bir sıkıntım yok tek sıkıntım telefon uygulaması açık iken aktif olması. Çağrı sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım
Arama yaparken sorun yok. Dediğiniz gibi arama uygulaması açıkken sensore dokunduğumda arama yapmadigim halde ekran karariyor. Güncellemeyle çözülür diye dusunuyorum

Üst Alt