- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Bende sıkıntı yokAlarm kuran var mı bu romda bende alarm çalmadan önce çince saati okuyor
Bende sıkıntı yokAlarm kuran var mı bu romda bende alarm çalmadan önce çince saati okuyor
Sizce muhammed540 hocam?Açıkçası Rom'da öyle pek bir fark hissedemedim. Yani deodex olan rom ile kesinlikle kıyaslanamaz.. Normal global sürümden tek farkı MIUI telefon ve mesajlar gibi bir hissiyat verdi bana. Aman aman bir şey hissettirmedi.. Normal uygulamalar kaldırılmış magisk gömülmüş sıradan bir rom gibi bilmiyorum.
Ben şarj için değil özellik için geçtim roma. Endonezya romda bu özellikler customiuizer ile yapılıyor lakin safetynet'ten geçmiyor. Temassız ödeme kullandığım için özelliklerin romda hazır olarak gelmesi lazımSizce muhammed540 hocam?
Özellik olarak miuipro ile kıyasla nasıl peki hocamBen şarj için değil özellik için geçtim roma. Endonezya romda bu özellikler customiuizer ile yapılıyor lakin safetynet'ten geçmiyor. Temassız ödeme kullandığım için özelliklerin romda hazır olarak gelmesi lazım
Tamamen çin romuna benzetilmiş. Ben de böyle seviyorum. Miuipro'dan en fazla 5 özelliği eksiktirÖzellik olarak miuipro ile kıyasla nasıl peki hocam
Benim arama sırasında bir sıkıntım yok tek sıkıntım telefon uygulaması açık iken aktif olması. Çağrı sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmadımMerhaba
Romun arama sensörü haricinde bir sıkıntısı yok gibi.global yada Endonezya romlaridan daha iyi. Deodexi 12 destekli olmadığindan ve bu romdan çokta bir farkı bulunmadigindan tavsiye etmiyorum
Arama yaparken sorun yok. Dediğiniz gibi arama uygulaması açıkken sensore dokunduğumda arama yapmadigim halde ekran karariyor. Güncellemeyle çözülür diye dusunuyorumBenim arama sırasında bir sıkıntım yok tek sıkıntım telefon uygulaması açık iken aktif olması. Çağrı sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım