- Adım
- Batuhan G
- Cihazım
- Oneplus 9Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 14
Mıuıpro 20.6.4 sürümü mevcut cihazımda bu sürümü yüklememi tavsiye eder misiniz ?
Hocam peki stabilize açısından ne dersiniz ve Endonezya romunu beklemeli miyizMıuıpro daha iyi bana göre. Bu rom çok sade
Magisk ile yüklemeyi denediniz miromu kurduktan sonra twrpnin içindeki rootu yükledim ama bootloopa düştü. tekrar yüklüyorum romu şuan root atmadan deneyeceğim
Rom'u kurduktan hemen sonra root kurdu iseniz normal. Telefon açıldıktan sonra ilk kurulumlari yaptıktan sonra twrp ekranına gidip root atmanız gerekmekteromu kurduktan sonra twrpnin içindeki rootu yükledim ama bootloopa düştü. tekrar yüklüyorum romu şuan root atmadan deneyeceğim
evet hocam, rootsuz kurunca miui ekranına geldim şuan bekliyorum.Rom'u kurduktan hemen sonra root kurdu iseniz normal. Telefon açıldıktan sonra ilk kurulumlari yaptıktan sonra twrp ekranına gidip root atmanız gerekmekte
eğer arama uygulaması için endonezya kullanıyorsan, muhammed hocam link paylaştı globale kurabiliyorsun twrp üzerindenArkadaşlar sizce Endonezya romunu beklememe gerek var mıdır?
Kurulumu yapın daha sonra telefonu kapatıp root işlemini gerçekleştirinevet hocam, rootsuz kurunca miui ekranına geldim şuan bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer arama uygulaması için endonezya kullanıyorsan, muhammed hocam link paylaştı globale kurabiliyorsun twrp üzerinden
Stabilize konusunda sıkıntı yaratır mı arama uygulaması yani klasik Endonezya performansını alırım değil mievet hocam, rootsuz kurunca miui ekranına geldim şuan bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer arama uygulaması için endonezya kullanıyorsan, muhammed hocam link paylaştı globale kurabiliyorsun twrp üzerinden