MIUI 12 [MIUI 12] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.0.4 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
recovery olanı indirdim ancak verilerim silinmesin istiyorum, sistemde twrp var ama ben sistem güncelleme kısmından zip dosyasını gösterip yüklesem twrp gidermi veya gitsede önemli değil asıl önemli olan telefon brick olurmu, çünkü sistem güncelleme kısmından paketi gösterip yüklesem telefon sıfırlanmayacak. buda işime gelir yurtdışındayım banka uygulamaları ve onca resim dosya silinmemeli

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
recovery olanı indirdim ancak verilerim silinmesin istiyorum, sistemde twrp var ama ben sistem güncelleme kısmından zip dosyasını gösterip yüklesem twrp gidermi veya telefon brick olurmu
Twrp'den install ile direk yükleme yaparsanız %99 bootloop olur cihaz.
Beta kullanıcısı değil iseniz guncelleyici üzerinden olmaz

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Twrp'den install ile direk yükleme yaparsanız %99 bootloop olur cihaz.
Beta kullanıcısı değil iseniz guncelleyici üzerinden olmaz
anladım hocam sağolun, twrp kalıcı olarak yükleyerek hata ettik anlaşılan. peki beta kullanıcısı olsaydımda yüklemiş olsaydım bu durumda telefon orjinal recovery döner ama çalışırmıydı hocam?

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
recovery olanı indirdim ancak verilerim silinmesin istiyorum, sistemde twrp var ama ben sistem güncelleme kısmından zip dosyasını gösterip yüklesem twrp gidermi veya gitsede önemli değil asıl önemli olan telefon brick olurmu, çünkü sistem güncelleme kısmından paketi gösterip yüklesem telefon sıfırlanmayacak. buda işime gelir yurtdışındayım banka uygulamaları ve onca resim dosya silinmemeli
acele etmenize gerek yok, bu beta kullanıcıları için büyük ihtimalle bol bugludur. bir kac guncellemeden sonra gecersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazın official telegram kanallari her gün rom paylaşıyor. kararsiz kaliyor insan.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
acele etmenize gerek yok, bu beta kullanıcıları için büyük ihtimalle bol bugludur. bir kac guncellemeden sonra gecersiniz.

cihazın official telegram kanallari her gün rom paylaşıyor. kararsiz kaliyor insan.
Pixel, Cesium, EvolutionX'e denedim. Pixel hepsinden iyi. EvolutionX'te yüz tanıma olmadığı için maalesef pixel'e geri döndüm. Yoksa EvolutionX en iyisi

object1500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Object1500
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Pixel, Cesium, EvolutionX'e denedim. Pixel hepsinden iyi. EvolutionX'te yüz tanıma olmadığı için maalesef pixel'e geri döndüm. Yoksa EvolutionX en iyisi
zamanında bu sitede bu telefonu özmüştüm. site yöneticileri mtk işlemcili diye bütüm custom rom yapan kişilerin bu telefona destek vermeyeceğini söylemişti bana :D şimdi çok fazla seçenek ve süper çalışmalar mevcut. ilk zamanlar bu telefona millet twrp kurmaktan korkuyordu telefon çöküyor diye. şu anki durum harika. ne il başta nede şimdi asla pişman olmadım hatta note 9 alacaklara hep note 8 pro aldırdım.

öyle yapayım olmazsa

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Custom romlarla ilgili sorularınızı bu konuya yazabilirsiniz. Global rom konusunu meşgul etmeyelim

Üst Alt