Closed China da bekledim ama gelmediniz gecelik güncelleme OTAPixel candır
Twrp'den install ile direk yükleme yaparsanız %99 bootloop olur cihaz.recovery olanı indirdim ancak verilerim silinmesin istiyorum, sistemde twrp var ama ben sistem güncelleme kısmından zip dosyasını gösterip yüklesem twrp gidermi veya telefon brick olurmu
anladım hocam sağolun, twrp kalıcı olarak yükleyerek hata ettik anlaşılan. peki beta kullanıcısı olsaydımda yüklemiş olsaydım bu durumda telefon orjinal recovery döner ama çalışırmıydı hocam?Twrp'den install ile direk yükleme yaparsanız %99 bootloop olur cihaz.
Beta kullanıcısı değil iseniz guncelleyici üzerinden olmaz
acele etmenize gerek yok, bu beta kullanıcıları için büyük ihtimalle bol bugludur. bir kac guncellemeden sonra gecersiniz.recovery olanı indirdim ancak verilerim silinmesin istiyorum, sistemde twrp var ama ben sistem güncelleme kısmından zip dosyasını gösterip yüklesem twrp gidermi veya gitsede önemli değil asıl önemli olan telefon brick olurmu, çünkü sistem güncelleme kısmından paketi gösterip yüklesem telefon sıfırlanmayacak. buda işime gelir yurtdışındayım banka uygulamaları ve onca resim dosya silinmemeli
cihazın official telegram kanallari her gün rom paylaşıyor. kararsiz kaliyor insan.Pixel candır
Pixel, Cesium, EvolutionX'e denedim. Pixel hepsinden iyi. EvolutionX'te yüz tanıma olmadığı için maalesef pixel'e geri döndüm. Yoksa EvolutionX en iyisiacele etmenize gerek yok, bu beta kullanıcıları için büyük ihtimalle bol bugludur. bir kac guncellemeden sonra gecersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihazın official telegram kanallari her gün rom paylaşıyor. kararsiz kaliyor insan.
zamanında bu sitede bu telefonu özmüştüm. site yöneticileri mtk işlemcili diye bütüm custom rom yapan kişilerin bu telefona destek vermeyeceğini söylemişti bana şimdi çok fazla seçenek ve süper çalışmalar mevcut. ilk zamanlar bu telefona millet twrp kurmaktan korkuyordu telefon çöküyor diye. şu anki durum harika. ne il başta nede şimdi asla pişman olmadım hatta note 9 alacaklara hep note 8 pro aldırdım.Pixel, Cesium, EvolutionX'e denedim. Pixel hepsinden iyi. EvolutionX'te yüz tanıma olmadığı için maalesef pixel'e geri döndüm. Yoksa EvolutionX en iyisi
öyle yapayım olmazsaacele etmenize gerek yok, bu beta kullanıcıları için büyük ihtimalle bol bugludur. bir kac guncellemeden sonra gecersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihazın official telegram kanallari her gün rom paylaşıyor. kararsiz kaliyor insan.