MIUI 12 [MIUI 12] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.0.4 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Bugün twrp üzerinden anlatıldığı şekilde kurulumu yaptım. Root ve Twrp gitti. Stok oldu. Daha önce beta denemiştim ve Bluetooth un wifi hızını düşürmesi sorununun çözüldüğünü görmüştüm. Bu sebeple yükledim, ve evet Bluetooth açık ve kulaklık ve akıllı saat bağlı iken wifi bağlantı hızı düşmüyor artık.
Fakat arayüz,geçişler biraz kasıyor. Mesela bir kaç resim sildim, silmek için biraz bekledi fakat silemedi tekrar tekrar denedim aynı resmi silmek için, resimler arası geçerken kasılarak geçiyor. Bir kaç saattir kullanıyorum. Global olduğu için arama uygulaması mesajlaşma kişiler vb google.
Ekran kilitliyken parmak izi ile açınca arka plan ekran biraz titreşerek geçiyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dogru mantik. Ama mi serisine bakarsak mi 10 v12 guncellemesini erken aldi yani note 9s tahmini olarak ayni zamanda cikan bir cihaz.
Amiral gemisi hocam android 11 almaya başladı sebep bu,redmi note 8 Miui 12 yi 3 ay bekledi diğer cihazlar güncelleme alırken

İqbal12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İqbal
Cihazım
Redmi note 5
Konular
13
Amiral gemisi hocam android 11 almaya başladı sebep bu,redmi note 8 Miui 12 yi 3 ay bekledi diğer cihazlar güncelleme alırken
Anladım hocam. Bilgi için teşekkür ederim.

brktnsmn0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
Romu kuranlar yorum yapabilir mi? Beta romlarda çok fazla bug oluyor. Kullananları bekliyorum. Teşekkürler

İqbal12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İqbal
Cihazım
Redmi note 5
Konular
13
Romu kuranlar yorum yapabilir mi? Beta romlarda çok fazla bug oluyor. Kullananları bekliyorum. Teşekkürler
Eskiden bende yorumlara bakarak rom kuruyodum. Ama asıl önemli olan kendiniz romu kurarak incelemenizdir.

mesro09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
26
Büyük güncellemelerden sonra hard reset yapıyorum hiçbir sorun olmuyor gayet güzel çalışıyor

batuhanbecel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Şimdi cihazda root var kilidi de açık haliyle. Güncelleme alabilir miyim otadan yoksa twrpden mi kurmam gerek

wProtector

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Meslek
Çalışmıyor.
Konular
4
Çok iyi rom ama kasıyor (aslında kasmıyor animasyonlar sıkıntılı gibi) yarın pile el atacam ekran süresi kaç olacak diye bu arada bu rom global stable tester yani dememe sürümü daha düzelir ama erken verseler daha iyi olurdu gibi

Not : v11.0.4 de video araç kutusu diye bişey gelmiş youtube arka planda dinlemeye yarıyor deneyin bence

Üst Alt