- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Memur
- Konular
- 1
Bugün twrp üzerinden anlatıldığı şekilde kurulumu yaptım. Root ve Twrp gitti. Stok oldu. Daha önce beta denemiştim ve Bluetooth un wifi hızını düşürmesi sorununun çözüldüğünü görmüştüm. Bu sebeple yükledim, ve evet Bluetooth açık ve kulaklık ve akıllı saat bağlı iken wifi bağlantı hızı düşmüyor artık.
Fakat arayüz,geçişler biraz kasıyor. Mesela bir kaç resim sildim, silmek için biraz bekledi fakat silemedi tekrar tekrar denedim aynı resmi silmek için, resimler arası geçerken kasılarak geçiyor. Bir kaç saattir kullanıyorum. Global olduğu için arama uygulaması mesajlaşma kişiler vb google.
Ekran kilitliyken parmak izi ile açınca arka plan ekran biraz titreşerek geçiyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fakat arayüz,geçişler biraz kasıyor. Mesela bir kaç resim sildim, silmek için biraz bekledi fakat silemedi tekrar tekrar denedim aynı resmi silmek için, resimler arası geçerken kasılarak geçiyor. Bir kaç saattir kullanıyorum. Global olduğu için arama uygulaması mesajlaşma kişiler vb google.
Ekran kilitliyken parmak izi ile açınca arka plan ekran biraz titreşerek geçiyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi