- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 38
Sağolun hocamEvet düzelmiş.
Android file hosttan indirin orası çok daha hızlı.
Sağolun hocamEvet düzelmiş.
Düzelmiş hocam Tarafımca test edildiTürkçe sorunu düzelmiş mi kuran oldu mu?
Sağolun hocam, ilk izlenim olarak herhangi bir kasma donma var mı?Düzelmiş hocam Tarafımca test edildi
Şu an için bir sorun yok ilk açılmada Google Hizmetlerinin geç gelmesi sorunu fixlenmiş. Biraz daha kendine gelmesi ve animasyon hızları iyileştirilmiş gibi. Ama Super Wallpaper çok şahane çalışmasına rağmen telefonu yoruyor. Bu pile yansımıyor belki ancak Animasyonlar bi kaç saliselik takılıyor bazen. bu önceki sürümde de böyleydi. Whatsappta kılavuz alt çubuk kullanınca tam ekrana düşmüyor ekran görüntü bozuk geliyor bu da hep vardı çubuğu kaldırınca sorun çözülüyor. Bunlar haricinde bir sıkıntı göremedim Türkçe Harfler güzel entegre edilmiş Hoşuma gitti. Fazladan bir kaç saat stili de eklenmiş. Geriye ekran süresini ölçmek kalıyor Onu da zamanı gelince paylaşırım ^^Sağolun hocam, ilk izlenim olarak herhangi bir kasma donma var mı?
Teşekkür ederim geri bildirimleriniz için.Şu an için bir sorun yok ilk açılmada Google Hizmetlerinin geç gelmesi sorunu fixlenmiş. Biraz daha kendine gelmesi ve animasyon hızları iyileştirilmiş gibi. Ama Super Wallpaper çok şahane çalışmasına rağmen telefonu yoruyor. Bu pile yansımıyor belki ancak Animasyonlar bi kaç saliselik takılıyor bazen. bu önceki sürümde de böyleydi. Whatsappta kılavuz alt çubuk kullanınca tam ekrana düşmüyor ekran görüntü bozuk geliyor bu da hep vardı çubuğu kaldırınca sorun çözülüyor. Bunlar haricinde bir sıkıntı göremedim Türkçe Harfler güzel entegre edilmiş Hoşuma gitti. Fazladan bir kaç saat stili de eklenmiş. Geriye ekran süresini ölçmek kalıyor Onu da zamanı gelince paylaşırım ^^
Bu sorunu da çözebilseler çok güzel olacakWhatsappta kılavuz alt çubuk kullanınca tam ekrana düşmüyor ekran görüntü bozuk geliyor bu da hep vardı çubuğu kaldırınca sorun çözülüyor.
Bu sorunu da çözebilseler çok güzel olacak
Bilgilendirme istemiştiniz hocam. Temiz kurulum ile aldığım süre :
Linç yemek istemiyorum ama bende oldum olası EU Romdan kıl kapıyordum. En son Rus Geliştiricilere Kaydım Mi-Room'a aşık oldum bir güzel bir Beta bulunda tadından yenmiyorÇok teşekkür ederim . Tekrar mirooma döneyim ben. Eu romdan memnun kalmadım telefon standart günde kesin 1 kere kendine reset atıyor. Kapanıp açılıyor. Çok iyi gitmiş sizin şarj.
Ben aslıdna miroom hastasıyım . Öndeden de miroom kullanıyordum ama miui 12 de nedense şarj konusunda bir türlü düzen tutmadı 5-6 saat anca aldım mi note 10da şimdi sizin mesajdan sorna geri dönüyorum. Bu seferde dosya inmiyor .Hızlı link var mı ki acaba .Linç yemek istemiyorum ama bende oldum olası EU Romdan kıl kapıyordum. En son Rus Geliştiricilere Kaydım Mi-Room'a aşık oldum bir güzel bir Beta bulunda tadından yenmiyor
Hocam o dediğinizi nasıl yapabiliriz aydınlatırsanız ?Evet düzelmiş.
Bende 20.6.11'in Updater'ından indirip bilgisayara attım SoruceForge serverlarında trafik fazla diye Hocam inanın bilmiyorumBen aslıdna miroom hastasıyım . Öndeden de miroom kullanıyordum ama miui 12 de nedense şarj konusunda bir türlü düzen tutmadı 5-6 saat anca aldım mi note 10da şimdi sizin mesajdan sorna geri dönüyorum. Bu seferde dosya inmiyor .Hızlı link var mı ki acaba .