Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Sağolun hocam, ilk izlenim olarak herhangi bir kasma donma var mı?
Şu an için bir sorun yok ilk açılmada Google Hizmetlerinin geç gelmesi sorunu fixlenmiş. Biraz daha kendine gelmesi ve animasyon hızları iyileştirilmiş gibi. Ama Super Wallpaper çok şahane çalışmasına rağmen telefonu yoruyor. Bu pile yansımıyor belki ancak Animasyonlar bi kaç saliselik takılıyor bazen. bu önceki sürümde de böyleydi. Whatsappta kılavuz alt çubuk kullanınca tam ekrana düşmüyor ekran görüntü bozuk geliyor bu da hep vardı çubuğu kaldırınca sorun çözülüyor. Bunlar haricinde bir sıkıntı göremedim Türkçe Harfler güzel entegre edilmiş Hoşuma gitti. Fazladan bir kaç saat stili de eklenmiş. Geriye ekran süresini ölçmek kalıyor Onu da zamanı gelince paylaşırım ^^

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Şu an için bir sorun yok ilk açılmada Google Hizmetlerinin geç gelmesi sorunu fixlenmiş. Biraz daha kendine gelmesi ve animasyon hızları iyileştirilmiş gibi. Ama Super Wallpaper çok şahane çalışmasına rağmen telefonu yoruyor. Bu pile yansımıyor belki ancak Animasyonlar bi kaç saliselik takılıyor bazen. bu önceki sürümde de böyleydi. Whatsappta kılavuz alt çubuk kullanınca tam ekrana düşmüyor ekran görüntü bozuk geliyor bu da hep vardı çubuğu kaldırınca sorun çözülüyor. Bunlar haricinde bir sıkıntı göremedim Türkçe Harfler güzel entegre edilmiş Hoşuma gitti. Fazladan bir kaç saat stili de eklenmiş. Geriye ekran süresini ölçmek kalıyor Onu da zamanı gelince paylaşırım ^^
Teşekkür ederim geri bildirimleriniz için.
Whatsappta kılavuz alt çubuk kullanınca tam ekrana düşmüyor ekran görüntü bozuk geliyor bu da hep vardı çubuğu kaldırınca sorun çözülüyor.
Bu sorunu da çözebilseler çok güzel olacak :)

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Bu sorunu da çözebilseler çok güzel olacak :)

Evet alt çizgi çok şık durmuş bir yeni harekete erişmemize de sebep oluyor sanırım ancak Whatsapp çok kullanıldığı için kendisine Fixlenene kadar elveda demek zorundayız ^^

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Bilgilendirme istemiştiniz hocam. Temiz kurulum ile aldığım süre :

Çok teşekkür ederim . Tekrar mirooma döneyim ben. Eu romdan memnun kalmadım telefon standart günde kesin 1 kere kendine reset atıyor. Kapanıp açılıyor. Çok iyi gitmiş sizin şarj.

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Çok teşekkür ederim . Tekrar mirooma döneyim ben. Eu romdan memnun kalmadım telefon standart günde kesin 1 kere kendine reset atıyor. Kapanıp açılıyor. Çok iyi gitmiş sizin şarj.
Linç yemek istemiyorum ama bende oldum olası EU Romdan kıl kapıyordum. En son Rus Geliştiricilere Kaydım Mi-Room'a aşık oldum bir güzel bir Beta bulunda tadından yenmiyor inlove~~ :D

Rica ederim hocam biraz işinize yaradıysa ne mutlu ancak Hatırlatmakta fayda var Görselde ki Rom 20.6.11 İngilizce Sürümü. İyi Forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Linç yemek istemiyorum ama bende oldum olası EU Romdan kıl kapıyordum. En son Rus Geliştiricilere Kaydım Mi-Room'a aşık oldum bir güzel bir Beta bulunda tadından yenmiyor inlove~~ :D
Ben aslıdna miroom hastasıyım . Öndeden de miroom kullanıyordum ama miui 12 de nedense şarj konusunda bir türlü düzen tutmadı 5-6 saat anca aldım mi note 10da şimdi sizin mesajdan sorna geri dönüyorum. Bu seferde dosya inmiyor :) .Hızlı link var mı ki acaba .

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Evet düzelmiş.

Android file hosttan indirin orası çok daha hızlı.
Hocam o dediğinizi nasıl yapabiliriz aydınlatırsanız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aslıdna miroom hastasıyım . Öndeden de miroom kullanıyordum ama miui 12 de nedense şarj konusunda bir türlü düzen tutmadı 5-6 saat anca aldım mi note 10da şimdi sizin mesajdan sorna geri dönüyorum. Bu seferde dosya inmiyor :) .Hızlı link var mı ki acaba .
Bende 20.6.11'in Updater'ından indirip bilgisayara attım SoruceForge serverlarında trafik fazla diye Hocam inanın bilmiyorum :)

Üst Alt