Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Arkadaşlar rootlu diye ne yaparsam yapayım denizbankın denizkartım uygulamasını açamıyorum diğer tüm banka uygulamaları açılıyor ama o rootlu diye açmıyor. Magisk ten gizliyorum ama yine yok. Ne önerirsiniz acaba ?

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Arkadaşlar rootlu diye ne yaparsam yapayım denizbankın denizkartım uygulamasını açamıyorum diğer tüm banka uygulamaları açılıyor ama o rootlu diye açmıyor. Magisk ten gizliyorum ama yine yok. Ne önerirsiniz acaba ?
Hocam Magisk ayarını aşağıdaki gibi yaptınız mı?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Magisk ayarlarda "magisk manageri gizle" deneyin.
Şimdi dediğiniz uygulamayı yükleyip denedim açılıyor. Dediğim gibi Magiskte ayarlara girin ve "magisk manageri gizle" deyin. Ayrıca magiskhide da o uygulamayı işaretlemeyi de unutmayın.

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Magisk ayarlarda "magisk manageri gizle" deneyin.
Şimdi dediğiniz uygulamayı yükleyip denedim açılıyor. Dediğim gibi Magiskte ayarlara girin ve "magisk manageri gizle" deyin.
Harikasınız oldu gerçekten :) Ben gizle diyip uygulama seçiyordum oradan. Çok teşekkür ederim.

semih.1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Merhaba iyi günler forumdaşlar cihazım mi8 miui12 de önce hep miroom kullanıyordum ama aceleye girip v12 sürümü yükleyebilmek için eu Roma geçtim şimdi tekrar miroom v12 yüklemek istiyorum wipe data yapmam gerekiyor mu acaba malum 105 gb kadar bi data var .
Bu arada miroom v11 den eu 12 ye geçerken wipe data yapmadan geçiş yapmıştım

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Merhaba iyi günler forumdaşlar cihazım mi8 miui12 de önce hep miroom kullanıyordum ama aceleye girip v12 sürümü yükleyebilmek için eu Roma geçtim şimdi tekrar miroom v12 yüklemek istiyorum wipe data yapmam gerekiyor mu acaba malum 105 gb kadar bi data var .
Bu arada miroom v11 den eu 12 ye geçerken wipe data yapmadan geçiş yapmıştım
Yedeklerinizi alıp Format Data yaparsanız hiç bir sorun yaşamadan geçebilirsiniz hocam. Normal kurulumlarda bazen sorun yaşanabilir

semih.1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Yedeklerinizi alıp Format Data yaparsanız hiç bir sorun yaşamadan geçebilirsiniz hocam. Normal kurulumlarda bazen sorun yaşanabilir
Tam da sorun orda, format data yapmadan işlemi yapmak istiyorum 105 gb data var çok uğraşırım

Üst Alt