- Adım
- Utku
- Cihazım
- Mi 9 T
- Konular
- 4
Superwallpaper twrpden flashlayarak oluyorMasik x te miui 12 ikonları bir de süper duvarkağıdı yok sadece onun dışında en akıcı rom
Superwallpaper twrpden flashlayarak oluyorMasik x te miui 12 ikonları bir de süper duvarkağıdı yok sadece onun dışında en akıcı rom
Aynen hocam o şekilde hallettimSuperwallpaper twrpden flashlayarak oluyor
Zannetmiyorum Mi-Room yine temellerinden vazgeçmemiş gibi. Ayrıca Masik Super Wallpaper olayını çözemedi. Zaten MIUI12'yi en çok yoran şey bu. o da olmadan romlar ne kadar yarıştırılır bilemiyorum.Masik x te miui 12 ikonları bir de süper duvarkağıdı yok sadece onun dışında en akıcı rom
Bilgilendirme istemiştiniz hocam. Temiz kurulum ile aldığım süre :Banada haber verirseniz çok sevinirim aldığınız süreyi.
Soruceforge'dan indirme yapmak imkansızdı sabah. Serverlarda çok yoğunluk var ama Telefona Zip olarak indirmeyi başardım yarım saate Temiz kurulum yapmış olurum ardından geribildirim vereceğimTürkçe sorunu düzelmiş mi kuran oldu mu?
Evet düzelmiş.Türkçe sorunu düzelmiş mi kuran oldu mu?
Android file hosttan indirin orası çok daha hızlı.Soruceforge'dan indirme yapmak imkansızdı sabah. Serverlarda çok yoğunluk var ama Telefona Zip olarak indirmeyi başardım yarım saate Temiz kurulum yapmış olurum ardından geribildirim vereceğim