Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Yahu 2 haftadır ota güncellemelerini indirmek ölüm haline geldi ya. Az iniyo sonra hata diyo kopuyo baştan başlıyoz yine. Çok sinir oluyom artık. Normal yandiskten indirsem. Klasörlerin içinde download_ota diye bi klasör var otadan inenler oraya iniyo. İndirip oraya atsam yine de güncellermi acaba?

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Yahu 2 haftadır ota güncellemelerini indirmek ölüm haline geldi ya. Az iniyo sonra hata diyo kopuyo baştan başlıyoz yine. Çok sinir oluyom artık. Normal yandiskten indirsem. Klasörlerin içinde download_ota diye bi klasör var otadan inenler oraya iniyo. İndirip oraya atsam yine de güncellermi acaba?
İndirdiğin yerde kalsın, paket seçerek güncelleyebilirsin. "Zip Yükle" seçeneği ile dosyanı seç, yüklenir.

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
İndirdiğin yerde kalsın, paket seçerek güncelleyebilirsin. "Zip Yükle" seçeneği ile dosyanı seç, yüklenir.
Normal otadan indirmiş gibi yüklenir değilmi twrp gibi wipe falan yapmama gerek olmaz değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ohh be sonunda yükledim şükür. Takılmalar azalmış ama simgelerin küçük hareketleri gitmiş gibi sanki farkeden varmı?

Son düzenleme:

ayranci.veli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
9
Günlük kullanıma uygun mu beta olması sebebi ile yüklemeden önce deneyimlerinizi yazmanız mümkün müdür. Mi Note 10 pro kullanıyorum.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Günlük kullanıma uygun mu beta olması sebebi ile yüklemeden önce deneyimlerinizi yazmanız mümkün müdür. Mi Note 10 pro kullanıyorum.
Hocam ben iki hafta oldu geçeli ve sorunsuz kullanıyorum, telefon elimden düşmüyor gibi birşey ve herhangi bir problem yaşamıyorum.

ayranci.veli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
9
Hocam ben iki hafta oldu geçeli ve sorunsuz kullanıyorum, telefon elimden düşmüyor gibi birşey ve herhangi bir problem yaşamıyorum.
Hocam şuanda eu betadayım ama biraz takılma donmalar ve şarj sorunu var beta olması nedeni ile gayet normal ama bu romda yoksa birde bunu denemek istiyorum.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam şuanda eu betadayım ama biraz takılma donmalar ve şarj sorunu var beta olması nedeni ile gayet normal ama bu romda yoksa birde bunu denemek istiyorum.
MiRoom akıcılık ve pil de bir tık daha iyi genelde ama denemeniz lazım cihazdan cihaza farklı olabiliyor.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Açıkçası bu durum telefondan telefona değişiklik gösterir siz de bilirsiniz. Ben donma takılma vs yaşamadım. Şarj konusuna gelince deneme şansım olmadı çünkü sürekli şarjda gibi birşey :)

mkm5838

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
rn9s
Konular
1
zip olarak indirdim ancak uygulama üzerinden güncellenmiyor hata veriyor twrp üzerinden deneyelim bakalım

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
zip olarak indirdim ancak uygulama üzerinden güncellenmiyor hata veriyor twrp üzerinden deneyelim bakalım
MD5 dosyası gerekiyo uygulama üzerinden yüklemek için. Ota dan güncellemeye başlayın ilk onu indirir zaten. Dosya yönetici ile download_ota klasörüne girince orda bulursunuz md5 i. Zip olarak indirdiğinizide yanına koyup gümcelleyebilirsiniz

Üst Alt