Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
miui 12 kararlı sürüm ne zaman çıkar acaba?

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
images.jpeg

Mi-Room, Xiaomi geliştirme ekibinin çalıştığı MIUI'in resmi Çin versiyonlarına dayanıyor. MIUI'in Çince versiyonları global versiyonlardan daha sık güncellenmektedir, daha ayrıntılı olarak çalışmaktadır ve birçok kritik hatanın ortaya çıkması nedeniyle gereksiz özelleştirmelere aşırı yüklenmemektedir.
MIUI Mi Room güncellemeleri, resmi yayınlanmasından sonra sitede Cuma'dan Pazartesi'ye ve yalnızca resmi Çince MIUI güncellemesinin yayınlandığı ve bellenimi test etmenin mümkün olduğu cihazlarda yayınlanmaktadır.

portaldan[/URL] Super Earth duvar kağıdını ve Mars duvar kağıdı uzantısını tam yerelleştirme ile indirebilir ve uygulamayı her zamanki gibi yükleyebilirsiniz.
[*]Eski hareketleri dahil etme özelliği kaldırıldı, çünkü Android 10'da kararsız sistem çalışmasına neden olabilirler.
[*]Güncellenmiş uygulama Masaüstü ve Sağlık.
[*]USB hata ayıklama bildirimi devre dışı bırakıldı.
[/LIST]
[*]Not:

• Liste, herkese açık olarak değiştirilmek üzere değiştirilebilir.
  • Değişiklikler cihaza göre değişebilir.
  • Güncelleme Pazartesi günü sitede yayınlanacaktır.
[/LIST]

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır...

[/URL]

KURULUM
Öncelikle İndirmiş Olduğunuz Romu PC ye Kopyalayın
Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes) yapıp Reboot>Recovery işlemini yaptıktan sonra
PC ye kopyaladığınız romu Cihaza kopyalayıp
Yükleyebilirsiniz.

NOT: Cihaz fastboot'a düşerse bu işlemi yapmalısınız.
Rehber - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada

Önemli Not
Redmi Note 8 ve CC9e Android 10 hazırlıkları yapıldığı için bu hafta güncelleme gelmeyecektir.
20 Haziran 2020'den sonra Mi 6, Redmi Note 5, Mi 6X, Mi Note 3, Mi Mix 2 için haftalık beta güncelleme durdurulacaktır.

MIUI 12 Mİ ROOM BETA İNDİRME BAĞLANTISI

Temmuza İnşallah :D :D

Mİ ROOM BÜTÜN BETA ROMLARIN İNDİRME BAĞLANTISI

Mİ ROOM BÜTÜN KARARLI SÜRÜMLERİN İNDİRME BAĞLANTISI

bu redmi 6A yı neden çıkardılar acaba çok merak ediyorum eu rom yükleme hevesim geldi yok rom yok vallahi sinir oldum

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Selamlar. Mi 9T cihaza son sürümü bugün kurdum ve deneyimledim. Revos Miui 11 stabil sürümden buna geçtim. Şarj konusunda 11'e göre pek iyi değil. Herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Gayet akıcı ve aslında yeterince stabil görünüyor rom. Kontrol merkezi yerine eski durum çubuğunu kullanıyorum. Pro versiyonda bulunan ay moduna sahip kamerayı yükledim ve o da çalışıyor. Şimdilik şarj hariç Miui 12 kullanma zevkini fazlasıyla veriyor rom.

elazizli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asilhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
redmi note 7 cihazıma kurdum gördüğüm olumsuzluk yazı tipi değişmiyor temalar yine çince yazı tipi çince diğer yandan akıcı ve stabil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir önceki room eu room 20.6.4 dü o room da hem temalar düzgün hemde yazı font değişiyordu

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bendede böyle bir sorun var son iki versiyonda pil göstergesini değiştiremiyorum...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Hocam sizden böyle bir çılgınlık görmek şaşırtıcı :D
Valla çılgınlık değil de, tam bir salaklıktı benim yaptığım, ne güzel sorunsuz EU Beta kullanıyorum, ne işim olur MiRoom ile...benim için olmazsa olmaz Tapatalk bildirimleri maalesef çalışmıyor, ayrıca şu meşhur akıllı ağıda bir türlü bulamadım 2 saat aramama rağmen....o nedenle bir daha tövbe, Mi Room yüklemem...Eylülden sonrası Allah Kerim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Valla çılgınlık değil de, tam bir salaklıktı benim yaptığım, ne güzel sorunsuz EU Beta kullanıyorum, ne işim olur MiRoom ile...benim için olmazsa olmaz Tapatalk bildirimleri maalesef çalışmıyor, ayrıca şu meşhur akıllı ağıda bir türlü bulamadım 2 saat aramama rağmen....o nedenle bir daha tövbe, Mi Room yüklemem...Eylülden sonrası Allah Kerim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Akıllı ağ modu geliştirici seçeneklerinde en aşağıda hocam angel~~

Üst Alt