- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Meslek
- Private Driver
- Konular
- 39
Hocam bu akıllı ağın çalışma pensibi nedir ?
Vallahi bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. Zira bizim gibi eu betacılar bu özellikten mahrum kalıyor.Hocam bu akıllı ağın çalışma pensibi nedir ?
Akıllı ağ modu geliştirici seçeneklerinde en aşağıda hocam
Nerede olduğunun benim için artık hiç bir önemi yok, yinede teşekkürler, arayanlara rehber olsun yazdıklarınızGeliştirici seçeneklerinin en altında
Hocam bu akıllı ağın çalışma pensibi nedir ?
Akıllı ağ dedikleri EU da yıllardır var zaten...evde iken otomatik WiFi ye bağlanıyor, dışarı çıkınca da Mobile...MiRoom daki nin işlevi biraz daha farklıymış, millet artık Mi Roomsuz ve akıllı ağsız yaşayamıyormuşVallahi bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. Zira bizim gibi eu betacılar bu özellikten mahrumuz.
Tapatalk bildirimleri gerçekten sorun hocam bende sevmiyorum bu yönünü ama sevilecek çok yönü var Akıllı ağ özelliği modül olarak diğer romlara gelse eu düşünebilirim bende ama gelmiyoValla çılgınlık değil de, tam bir salaklıktı benim yaptığım, ne güzel sorunsuz EU Beta kullanıyorum, ne işim olur MiRoom ile...benim için olmazsa olmaz Tapatalk bildirimleri maalesef çalışmıyor, ayrıca şu meşhur akıllı ağıda bir türlü bulamadım 2 saat aramama rağmen....o nedenle bir daha tövbe, Mi Room yüklemem...Eylülden sonrası Allah Kerim
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam akıllı ağ bu kadar basit değil bu bahsettiğiniz akıllı ağ olmadanda kullanılabiliyor ama akıllı ağ daha kapsamlıAkıllı ağ dedikleri EU da yıllardır var zaten...evde iken otomatik WiFi ye bağlanıyor, dışarı çıkınca da Mobile...MiRoom daki nin işlevi biraz daha farklıymış, millet artık Mi Roomsuz ve akıllı ağsız yaşayamıyormuş
Sevilecek çok yönü var dediğiniz akıllı ağ dışında neler var mesela hocam, birde akıllı ağın tam fonksiyonel özellikleri nelerdir, teşekkürlerTapatalk bildirimleri gerçekten sorun hocam bende sevmiyorum bu yönünü ama sevilecek çok yönü var Akıllı ağ özelliği modül olarak diğer romlara gelse eu düşünebilirim bende ama gelmiyo
hocam işte kapması nasıl bilgi varsa iyi olur kısaca
Hocam benim kullandığım kısımlar özelinde dahili olarak reklam engelleyici sistemi olması, optimizasyon konusunda (bana göre) eu beta'dan biraz daha iyi olduğu için ekran süresinin daha yüksek olması, içinde akıllı ağ bulunması ve yeni yazı stilinin dahili olarak gelmesi diyebilirim. Arada yazı fontunu değiştirip farklı fontlar kullansamda genelde yeni MIUI yazı fontunu kullanıyorum çoğunlukla Zaten kalan özelliklerin çok büyük bölümü eu betada olanlarla aynı.Sevilecek çok yönü var dediğiniz akıllı ağ dışında neler var mesela hocam, birde akıllı ağın tam fonksiyonel özellikleri nelerdir, teşekkürler
Şimdi skorpi hocam akıllı ağ modu ile yaptığım ayar sonucu wifi ye bağlandığında hat otomatik 2g ye geçiyor. Wifi den ayrılınca 4g ye geçiyor. Bunun artısı ne diyecek olursanız 4g de iken geceden sabaha şarjım %6 gibi azalırken 2g de ise %1 gibi azalıyor. Bir de 2g de telefon daha iyi çektiği için evime geldiğimde kendi kendine gerekli geçişleri telefon yapmış oluyor. 4g de iken evde beni arayan bazen ulaşamadığını söylüyor.Sevilecek çok yönü var dediğiniz akıllı ağ dışında neler var mesela hocam, birde akıllı ağın tam fonksiyonel özellikleri nelerdir, teşekkürler