Mi 6 içinde kurulmuyor error 7 twrp hatası veriyir
Abi team win recovery 3.3.1.11 kurdum cihazı format data yaparak sıfırlayın yeniden kurdum ve dediğiniz gibi parmak izi çalıştı sorunsuz kurdum teşekkür ederimRecovery - Mi 9 Lite / Mi CC 9 Twrp 3.3.1-0302 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.net
Burda mi 9 lite için en son twrp var ben bunu kullanmıyorum ama.Ben kullandığım sürümde sorun olmayınca güncellemedim.Siz en son versiyonu deneyin belki sorununuzu çözer.
Son mesajda en güncel twrp linki var.
Bu gibi durumlar genelde twrp kaynaklı oluyor.Çözüldüğüne sevindim. Rom nasıl peki kasma takılma animasyonlar akıcı mı?Abi team win recovery 3.3.1.11 kurdum cihazı format data yaparak sıfırlayın yeniden kurdum ve dediğiniz gibi parmak izi çalıştı sorunsuz kurdum teşekkür ederim
MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam gerekli bütün yedeklerinizi telefon açık iken yedekleyin (bilgisayara aktarın) ondan sonra recoveryde dahili hafıza dahil herşeyi silip, bilgisayardan romu telefona o şekilde aktarın duzelecektir.Ben anlamadım bu işi . Kendi güncellemesi ile indiriyorum iniyor kurulum için twrp ye geçiyor . Orada devam etmiyor ben dosyayıda bulamıyorum. Saçma sapan klasör isimleri falan çıkıyor.
Bilgisayardan indirip telefona atıyorum yine twrp de saçma sapan klasör isimleri dosyaya ulaşamıyorum Bir türlü yapamadım güncellemeyi.
Hocam gerekli bütün yedeklerinizi telefon açık iken yedekleyin (bilgisayara aktarın) ondan sonra recoveryde dahili hafıza dahil herşeyi silip, bilgisayardan romu telefona o şekilde aktarın duzelecektir.
Twrp bir şifreleme oluşturuyor, bilgilerin calinmamasi açısından güvenlik önlemi gibi birsey, şunu da dener misin. Telefonun kilidini kaldırıp bir de öyle deneyin isterseniz belki düzelir.Ama neden böyle oluyor peki. Her güncellemede sürekli herşeyi silip mi yapacağım. Mi note 3 varken eu beta yüklüydü negüzel takır takır kendi güncellemesi üzerinden yüklerdim . Bütün ayarlarım uygulamalarım kalırdı negüzel. Acaba twrp sürümüm le falan mı alakalı.
Rom güzel olmuş beğendim takılma kasma yok süperBu gibi durumlar genelde twrp kaynaklı oluyor.Çözüldüğüne sevindim. Rom nasıl peki kasma takılma animasyonlar akıcı mı?
Yedekleme hususunda ise sürekli rom degistiriyorsaniz ve telefonu rootlu kullanıyorsanız aşağıda ki uygulamayı şiddetle tavsiye ediyorum. İşini çok iyi yapıyor.Ama neden böyle oluyor peki. Her güncellemede sürekli herşeyi silip mi yapacağım. Mi note 3 varken eu beta yüklüydü negüzel takır takır kendi güncellemesi üzerinden yüklerdim . Bütün ayarlarım uygulamalarım kalırdı negüzel. Acaba twrp sürümüm le falan mı alakalı.