Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

jeddi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
Mi 6 içinde kurulmuyor error 7 twrp hatası veriyir

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mi 6 içinde kurulmuyor error 7 twrp hatası veriyir

Güncel twrp + Rom/Zip dosyasını PC üzerinden indirin.

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 11 LİTE
Konular
17

Burda mi 9 lite için en son twrp var ben bunu kullanmıyorum ama.Ben kullandığım sürümde sorun olmayınca güncellemedim.Siz en son versiyonu deneyin belki sorununuzu çözer.
Son mesajda en güncel twrp linki var.
Abi team win recovery 3.3.1.11 kurdum cihazı format data yaparak sıfırlayın yeniden kurdum ve dediğiniz gibi parmak izi çalıştı sorunsuz kurdum teşekkür ederim

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Abi team win recovery 3.3.1.11 kurdum cihazı format data yaparak sıfırlayın yeniden kurdum ve dediğiniz gibi parmak izi çalıştı sorunsuz kurdum teşekkür ederim

Bu gibi durumlar genelde twrp kaynaklı oluyor.Çözüldüğüne sevindim. Rom nasıl peki kasma takılma animasyonlar akıcı mı?

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Ben anlamadım bu işi . Kendi güncellemesi ile indiriyorum iniyor kurulum için twrp ye geçiyor . Orada devam etmiyor ben dosyayıda bulamıyorum. Saçma sapan klasör isimleri falan çıkıyor.

Bilgisayardan indirip telefona atıyorum yine twrp de saçma sapan klasör isimleri dosyaya ulaşamıyorum :( Bir türlü yapamadım güncellemeyi.

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
Ben anlamadım bu işi . Kendi güncellemesi ile indiriyorum iniyor kurulum için twrp ye geçiyor . Orada devam etmiyor ben dosyayıda bulamıyorum. Saçma sapan klasör isimleri falan çıkıyor.

Bilgisayardan indirip telefona atıyorum yine twrp de saçma sapan klasör isimleri dosyaya ulaşamıyorum :( Bir türlü yapamadım güncellemeyi.
Hocam gerekli bütün yedeklerinizi telefon açık iken yedekleyin (bilgisayara aktarın) ondan sonra recoveryde dahili hafıza dahil herşeyi silip, bilgisayardan romu telefona o şekilde aktarın duzelecektir.

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Hocam gerekli bütün yedeklerinizi telefon açık iken yedekleyin (bilgisayara aktarın) ondan sonra recoveryde dahili hafıza dahil herşeyi silip, bilgisayardan romu telefona o şekilde aktarın duzelecektir.

Ama neden böyle oluyor peki. Her güncellemede sürekli herşeyi silip mi yapacağım. Mi note 3 varken eu beta yüklüydü negüzel takır takır kendi güncellemesi üzerinden yüklerdim :(. Bütün ayarlarım uygulamalarım kalırdı negüzel. Acaba twrp sürümüm le falan mı alakalı.

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
Ama neden böyle oluyor peki. Her güncellemede sürekli herşeyi silip mi yapacağım. Mi note 3 varken eu beta yüklüydü negüzel takır takır kendi güncellemesi üzerinden yüklerdim :(. Bütün ayarlarım uygulamalarım kalırdı negüzel. Acaba twrp sürümüm le falan mı alakalı.
Twrp bir şifreleme oluşturuyor, bilgilerin calinmamasi açısından güvenlik önlemi gibi birsey, şunu da dener misin. Telefonun kilidini kaldırıp bir de öyle deneyin isterseniz belki düzelir.

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 11 LİTE
Konular
17
Bu gibi durumlar genelde twrp kaynaklı oluyor.Çözüldüğüne sevindim. Rom nasıl peki kasma takılma animasyonlar akıcı mı?
Rom güzel olmuş beğendim takılma kasma yok süper

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
Yedekleme hususunda ise sürekli rom degistiriyorsaniz ve telefonu rootlu kullanıyorsanız aşağıda ki uygulamayı şiddetle tavsiye ediyorum. İşini çok iyi yapıyor.

Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

Üst Alt