Hocam olabilir, dosya da bozuk olabilir siz bir de normal indirmeye çalışın, anlarsınız.Ota dan yüklemeye çalışıyorum ama 5 saniye sonra indi diyo. Halbuki inmemiş oluyo. Yoğunluktan mı kaynaklanıyor acaba?
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Şifre kaldırıncada olmadı malesef Peki bu benim twrp sürümümle mi alakalı yoksa bundan sonra hep böylemi . Normal güncelleme yapamayacakmıyım artık.Twrp bir şifreleme oluşturuyor, bilgilerin calinmamasi açısından güvenlik önlemi gibi birsey, şunu da dener misin. Telefonun kilidini kaldırıp bir de öyle deneyin isterseniz belki düzelir.
Hocam, bir kereliğine mahsus dediğimi yapın düzelecektir. Gerekli yedeklemeleri size önerdiğim uygulama ile alın. Aldıktan sonra dahili depolamada Swiftbackup diye bir klasör oluşacak onu bilgisayara aktarın ( zaten bunu yaptığınızda uygulamalarınız verileri ile birlikte yedek almış olacaksınız) daha sonra recoveryden full wipe işlemi yapın (dahili hafıza dahil) recoveryi yeniden başlatın, romu bilgisayardan telefona aktarın ve flashlayın bu kadar. Bu işlemlerden sonra bir daha böyle bir sorun ile karşılaşmazsınız.Çok teşekkür ederim cevaplar için. Şifre kaldırıncada olmadı malesef Peki bu benim twrp sürümümle mi alakalı yoksa bundan sonra hep böylemi . Normal güncelleme yapamayacakmıyım artık.
Maalesef yine olmadı PC den indirdim iki defa farklı recoveryler denedim olmadı vazgeçtim eu ile hayat daha güzelGüncel twrp + Rom/Zip dosyasını PC üzerinden indirin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...forum.miuiturkiye.net
Uygulama ücretli sanırım Peki ben şimdi normal şekilde yedeklerimi alsam bilgisayara. tüm wipe işlemlerini yapıp öyle kursam. Diğer hafta pazartesi güncelleme geldiğinde yine mi böyle yapmak zorunda kalacağım. Yoksa eskisi gibi otomatik güncelleme yapabilecek miyim acaba ?Hocam, bir kereliğine mahsus dediğimi yapın düzelecektir. Gerekli yedeklemeleri size önerdiğim uygulama ile alın. Aldıktan sonra dahili depolamada Swiftbackup diye bir klasör oluşacak onu bilgisayara aktarın ( zaten bunu yaptığınızda uygulamalarınız verileri ile birlikte yedek almış olacaksınız) daha sonra recoveryden full wipe işlemi yapın (dahili hafıza dahil) recoveryi yeniden başlatın, romu bilgisayardan telefona aktarın ve flashlayın bu kadar. Bu işlemlerden sonra bir daha böyle bir sorun ile karşılaşmazsınız.
Otomatik güncellemeleri direk alırsınız ve kurarsınız.Uygulama ücretli sanırım Peki ben şimdi normal şekilde yedeklerimi alsam bilgisayara. tüm wipe işlemlerini yapıp öyle kursam. Diğer hafta pazartesi güncelleme geldiğinde yine mi böyle yapmak zorunda kalacağım. Yoksa eskisi gibi otomatik güncelleme yapabilecek miyim acaba ?