Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Ota dan yüklemeye çalışıyorum ama 5 saniye sonra indi diyo. Halbuki inmemiş oluyo. Yoğunluktan mı kaynaklanıyor acaba?

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
Ota dan yüklemeye çalışıyorum ama 5 saniye sonra indi diyo. Halbuki inmemiş oluyo. Yoğunluktan mı kaynaklanıyor acaba?
Hocam olabilir, dosya da bozuk olabilir siz bir de normal indirmeye çalışın, anlarsınız.

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Twrp bir şifreleme oluşturuyor, bilgilerin calinmamasi açısından güvenlik önlemi gibi birsey, şunu da dener misin. Telefonun kilidini kaldırıp bir de öyle deneyin isterseniz belki düzelir.
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Şifre kaldırıncada olmadı malesef :( Peki bu benim twrp sürümümle mi alakalı yoksa bundan sonra hep böylemi . Normal güncelleme yapamayacakmıyım artık.

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Şifre kaldırıncada olmadı malesef :( Peki bu benim twrp sürümümle mi alakalı yoksa bundan sonra hep böylemi . Normal güncelleme yapamayacakmıyım artık.
Hocam, bir kereliğine mahsus dediğimi yapın düzelecektir. Gerekli yedeklemeleri size önerdiğim uygulama ile alın. Aldıktan sonra dahili depolamada Swiftbackup diye bir klasör oluşacak onu bilgisayara aktarın ( zaten bunu yaptığınızda uygulamalarınız verileri ile birlikte yedek almış olacaksınız) daha sonra recoveryden full wipe işlemi yapın (dahili hafıza dahil) recoveryi yeniden başlatın, romu bilgisayardan telefona aktarın ve flashlayın bu kadar. Bu işlemlerden sonra bir daha böyle bir sorun ile karşılaşmazsınız.

jeddi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
Güncel twrp + Rom/Zip dosyasını PC üzerinden indirin.

Maalesef yine olmadı PC den indirdim iki defa farklı recoveryler denedim olmadı vazgeçtim eu ile hayat daha güzel

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Hocam, bir kereliğine mahsus dediğimi yapın düzelecektir. Gerekli yedeklemeleri size önerdiğim uygulama ile alın. Aldıktan sonra dahili depolamada Swiftbackup diye bir klasör oluşacak onu bilgisayara aktarın ( zaten bunu yaptığınızda uygulamalarınız verileri ile birlikte yedek almış olacaksınız) daha sonra recoveryden full wipe işlemi yapın (dahili hafıza dahil) recoveryi yeniden başlatın, romu bilgisayardan telefona aktarın ve flashlayın bu kadar. Bu işlemlerden sonra bir daha böyle bir sorun ile karşılaşmazsınız.
Uygulama ücretli sanırım :( Peki ben şimdi normal şekilde yedeklerimi alsam bilgisayara. tüm wipe işlemlerini yapıp öyle kursam. Diğer hafta pazartesi güncelleme geldiğinde yine mi böyle yapmak zorunda kalacağım. Yoksa eskisi gibi otomatik güncelleme yapabilecek miyim acaba ?

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
Uygulama ücretli sanırım :( Peki ben şimdi normal şekilde yedeklerimi alsam bilgisayara. tüm wipe işlemlerini yapıp öyle kursam. Diğer hafta pazartesi güncelleme geldiğinde yine mi böyle yapmak zorunda kalacağım. Yoksa eskisi gibi otomatik güncelleme yapabilecek miyim acaba ?
Otomatik güncellemeleri direk alırsınız ve kurarsınız.

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
1
guncelleme sonrası akıllı ağ duzelmiştir diyerek sakın aktif etme gafletine girmeyin mi9 t pro için soyluyorum :) system wipe da işe yaramadı temiz kurulum yapınca acıldı tekrar.

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
8
Note 7 için yorumları bekliyorum. Ben indiriyorum ama çok yavaş indiriyor

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Twrp sürümümü Recovery - [Android 10] Mi Note 10 / Pro / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.1-4 Tek Tuş Yükleme Aracı linkteki ile değiştirince sıkıntısız şekilde dosyaları gördüm ve kurulumu yaptım format atmadan. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Aynı sorun ile karşılaşırsanız ve dosyalarınızın gitmesini istemiyorsanız bu yöntemi izleyin. Formata gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız mi note 10 da hala 108mp kamera çalışmıyor haberiniz olsun.

Üst Alt