Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
hocam mi8 hatalıymış zaten. siz hangi romdasınız
Hocam AncientOs diye bir rom, aosp rom fakat geliştiriciler romu adeta baştan tasarlamış göze de hitap ediyor şimdilik pil ve stabilite açısındanda çok memnunum hataya denk gelmedim daha, size tavsiye edebilirim.

semihburakerkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
5
saçma olan güncellemeyi perşembe gecesi vermeye başladı diğer romlar pazartesiye kadar bekliyoruz işte kontrol edilip bizlere sunuluyor ama şuan dosya bozuk çıkıyor

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Hocam AncientOs diye bir rom, aosp rom fakat geliştiriciler romu adeta baştan tasarlamış göze de hitap ediyor şimdilik pil ve stabilite açısındanda çok memnunum hataya denk gelmedim daha, size tavsiye edebilirim.
Ekran süresi kaç saat alıyorsunuz ? Linkte atabilirmisin

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 11 LİTE
Konular
17
Twrp ile denediniz mi Orange yerine.
Abi sorun şöyle MiRoom harici hangi rom yüklersem sorun yok MiRoom yükleyince cihaz ilk kurulumunda Google hesap ayarlarını yaparken enson şifre ekranı geliyor orda önce şifre sonrada parmak izi ekleyin diyor kurulum yarım kalıyor bazı arkadaşlar persist yükleyin dedi bende fastboot rom indirdim ordan persist dosyasını aldım 20.5.14 yüklüydü 3 wipe yapıp data hariç 20.5.21 yükledim parmak izi yine eklenmiyor Google hesap kurulumu bitmiyor Orange fox dışında team win recovery vardı onu silmişim bulamadım son versiyonu birde başka rom atmadan data yedeği alıyorum onu başka rom atınca yüklemeye kalkınca 255 hatası veriyor ve data yedeğini geri yüklenmiyor sanırım yeniden masik 13 döncem

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Abi sorun şöyle MiRoom harici hangi rom yüklersem sorun yok MiRoom yükleyince cihaz ilk kurulumunda Google hesap ayarlarını yaparken enson şifre ekranı geliyor orda önce şifre sonrada parmak izi ekleyin diyor kurulum yarım kalıyor bazı arkadaşlar persist yükleyin dedi bende fastboot rom indirdim ordan persist dosyasını aldım 20.5.14 yüklüydü 3 wipe yapıp data hariç 20.5.21 yükledim parmak izi yine eklenmiyor Google hesap kurulumu bitmiyor Orange fox dışında team win recovery vardı onu silmişim bulamadım son versiyonu birde başka rom atmadan data yedeği alıyorum onu başka rom atınca yüklemeye kalkınca 255 hatası veriyor ve data yedeğini geri yüklenmiyor sanırım yeniden masik 13 döncem

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Format data yes yapıyor musunuz? Bende de parmakizi çalışmamıztı format data ile çözdüm. Telefonunuzdaki dahile depolama dahil tüm bilgiler gidecektir

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
Ekran süresi kaç saat alıyorsunuz ? Linkte atabilirmisin
Hocam tam anlamıyla bu sürümü gece kurdum, bir önceki sürümde yoğun kullanımda 5-6 saat alıyordum bu sürüm daha iyi geldi şuanlık.

Arkadaşlar mi 8 içindir..

Hocam gerekli linklerden indirmeyi yaptiktan sonra Rom+kernel flashlamanız lazım aksi takdirde boot olmaz bilginiz olsun. Linkteki kernel çok güzel bir kernel kurduktan sonra kernel apksını kurup magiskten gerekli izni verdiniz mi her türlü modu kullanabilirsiniz çok basit arayüzü var bilginiz olsun.

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Bu rom da yaşamam diyordum ama yine aynı sorun var. Bütün miui 12 romlarda ekranda bir uygulama açıkken (uygulama türü farketmiyor) belirsiz bir süre sonra uygulama tam ekran dan çıkıyor ve kenarlar da siyah çerçeve oluşuyor. Kısacası ekrandaki uygulama içe doğru daralıyor. Ayrıca Facebook uygulaması sadece miui 12 romlarda donuyor

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Format data yaparak yedek yüklemeden twrp son güncel sürüm ile denemenizde fayda var.Aynı telefonu kullanıyoruz sadece mi room da yapması da ayrı bir olay.

viserion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Viserion
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Rom dosyasında sorun olduğunu düşünüyorsanız miroom sitesinde verilen MD5 kodları ile indirdiğiniz dosyanın kodunu karşılaştırabilirisiniz. Kodlar aynı değilse indirmede bir sorun olmuştur.

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
1
Ben ota dan gectim su anda, bir fark yok gibi, pil performansi artmis gibi ama daha cok erken bunu soylemek icin, duvar kagidi menusu degismis, hoparlor temizleme diye bir secenek gelmis, ram kullanimi duzelmis diyemem yine yuksek ufak tefek eklemeler yapilmis, kamera da farklar var

MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt