Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
1 aya yakın süredir stabil Miroom memnun olarak kullanıyordum. Hatta ekran sürelerini ss alıyordum. Akıllı ağ ile kullanarak bir kaç kere 7 saati gördüm. çoğunlukla 6 saat ekran sürem oluyordu. Akıllı ağ aktif ve sürekli pil tasarrufunda kullandım. Testimi bitirdikten sonra 1 aylık pil testi olarak paylaşacaktım. Ama 20 gün falanda yeterli olur diye düşünerek miui 12 Miroom'a geçtim. şimdilik hiç bir sorun yok pilide iyi gidiyor gibi. Akıllı ağ ve pil tasarrufu ayarlarını hemen yaptım. Miroom V11 vs V12 ekran süresini aynı kullanıcı kullanırsa ne olur artar mı azalır mı değişmez mi bunu test edip konuyu açıp ss'lerimi tek tek ekleyip yaptığım ayarları da paylaşacağım nasip ederse. Şimdilik v12 Miroom sorunsuz görünüyor. Her yerini kurcalamadım ama whatsapp instagram ve genel arayüz fena değil. Bir uyarıda bulunmam gerekirse; V11'den V12'ye geçiyor olsanız bile dalvikcache+cache(önbellek)+data(veri)+system(sistem) wipelayın(temizle). En önemlisi Wipe>Format Data (yes) yapmanız. Yoksa ilk kurulumdan sonra yeniden başlatınca açılmıyor. Yani versiyon düşürür gibi yükseltin. Belki ben stabil sürümden beta sürüme geçtim diye format datasız verim alamadım. Veriler silinmesin bir daha uğraşmayayım derken daha çok uğraştım. Yedek alıp Format datalayın. Stabil V11 miroom versiyondan geçmiş biri olarak Mi9'da bu beta şimdilik iyi gibi. 15 20 gün sonra zaten V11 le karşılaştırmalı yazarım bir sorunla karşılaşırsam.
hocam akıllı ağ ayarlarınızı yazar mısınız

skaratepe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şahin
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
Mehaba hayırlı bayramlar herkese. Miroom'da bölge değiştiremiyorum, çözümü nedir bilen yada bu sorunu yaşayan var mı?

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Direk kendi güncelleme menüsünden güncellesek olmuyor mu acaba? Ben eskiden eu betada hep oradan güncellerdim. Sorun yaşar mıyım yine kendi güncelleyicisinden güncellesem.

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Direk kendi güncelleme menüsünden güncellesek olmuyor mu acaba? Ben eskiden eu betada hep oradan güncellerdim. Sorun yaşar mıyım yine kendi güncelleyicisinden güncellesem.
Sorun olmaz hocam güncelleyebilirsiniz

Üst Alt