1 aya yakın süredir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
stabil Miroom memnun olarak kullanıyordum. Hatta ekran sürelerini ss alıyordum. Akıllı ağ ile kullanarak bir kaç kere 7 saati gördüm. çoğunlukla 6 saat ekran sürem oluyordu. Akıllı ağ aktif ve sürekli pil tasarrufunda kullandım. Testimi bitirdikten sonra 1 aylık pil testi olarak paylaşacaktım. Ama 20 gün falanda yeterli olur diye düşünerek miui 12 Miroom'a geçtim. şimdilik hiç bir sorun yok pilide iyi gidiyor gibi. Akıllı ağ ve pil tasarrufu ayarlarını hemen yaptım. Miroom V11 vs V12 ekran süresini aynı kullanıcı kullanırsa ne olur artar mı azalır mı değişmez mi bunu test edip konuyu açıp ss'lerimi tek tek ekleyip yaptığım ayarları da paylaşacağım nasip ederse. Şimdilik v12 Miroom sorunsuz görünüyor. Her yerini kurcalamadım ama whatsapp instagram ve genel arayüz fena değil. Bir uyarıda bulunmam gerekirse; V11'den V12'ye geçiyor olsanız bile
dalvikcache+cache(önbellek)+data(veri)+system(sistem) wipelayın(temizle). En önemlisi Wipe>Format Data (yes) yapmanız. Yoksa ilk kurulumdan sonra yeniden başlatınca açılmıyor. Yani versiyon düşürür gibi yükseltin. Belki ben stabil sürümden beta sürüme geçtim diye format datasız verim alamadım. Veriler silinmesin bir daha uğraşmayayım derken daha çok uğraştım. Yedek alıp Format datalayın. Stabil V11 miroom versiyondan geçmiş biri olarak Mi9'da bu beta şimdilik iyi gibi. 15 20 gün sonra zaten V11 le karşılaştırmalı yazarım bir sorunla karşılaşırsam.