Ne alakası var hocam? Para verip aldıysam destek verilsin isterim bu kadar basit. Ne derdimiz olacakmış başka? Siz de bizi tek derdimiz bu zannediyorsunuz ya daha bir şey demiyorum. Para verip alıyorum stabil olmayan kasan bir telefon kullanıyorum üstelik donanımı da orta seviye. Xiaomi cart curt diyorlar alıyoruz çıkan cihaz bu. Sonra diyorlar ki "abicim Redmi serisi almicaksin yeaaa mi serisinden şaşma yeaaa". O kadar para verdikten sonra diğer telefonlarda aynı kalitede zaten Xiaomi'nin bir farkı yok. Şimdi cevap yazarlar hahahahaha hiçbir farkı yokmuş diye. Onlara da ayrı güleyim. Bazen Xiaomi'yi ilah ediyorlar ya ayar oluyorum. Dünyanın en iyi markası Xiaomi kardeşim aynen. Aynen kardeşim para verdin aldın en değerlisi o oldu diğerleri çöp, aynen. Cihazıma 2020 ilk çeyrekte verilecek denilen android 10 hala verilmedi. Yok işlemci, yok o, yok bu saçma sapan konuşup savunmaya çalıştılar. Bundan sonra Xiaomi almam. Böyle deyince de "Samsungta şöyle yapıyoo, apple böyle yapıyo" deyip git onları al diyenlere de çok sevgili dileklerimi iletiyorum.
Bu arada size demiyorum hepsini, yanlış anlamayın. Size ettiğim sitem en başta zaten. Kalın sağlıcakla.