Duyuru MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Çok sabırsız bir milletiz vesselam. Evet güzel ozellikler , güzel animasyon vs gelecek ama hayatımız değişmeyecek be. Nedir yani 1 ay sonra gelse ne 2 ay sonra gelse ne ? Gelecek demiş işte Xiaomi

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
Note 7 ye twrpden yükleyen var mı android 10 dan sonra bayağı hatalar var acaba hatalar düzeldi mi

solayak27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mi mix 2
Konular
7
Bir daha redmi telefon mu asla daha birkac ay önce çıkmış note 9s e miui12 vermediler şaka gibi gerçekten şaka gibi

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Bir daha redmi telefon mu asla daha birkac ay önce çıkmış note 9s e miui12 vermediler şaka gibi gerçekten şaka gibi
Xiaomi güncellemelerde sadece 2 3 cihaz seçip onlara erkenden veriyor. Diğer cihazlara verirken belli bi sıra ile vermiyor. En erken hangisi en sorunsuz olursa onu veriyor

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Hocam ben mıuı 11 e daha 1 hafta önce güncelledim telefonumu, Allah aşkına 12 gelse ne olur gelmese ne olur. Bu işi bu kadar ciddiye almayın, nasıl olsa 2 gün sonra mıuı 11 e nasıl dönüş yapacağım diye konu açacaksınız.

1 ekran süresi takip eden
2 deli gibi güncelleme güncelleme diye haykıran insanlara imreniyorum, demek ki başka dertleriniz yok sizin.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam ben mıuı 11 e daha 1 hafta önce güncelledim telefonumu, Allah aşkına 12 gelse ne olur gelmese ne olur. Bu işi bu kadar ciddiye almayın, nasıl olsa 2 gün sonra mıuı 11 e nasıl dönüş yapacağım diye konu açacaksınız.

1 ekran süresi takip eden
2 deli gibi güncelleme güncelleme diye haykıran insanlara imreniyorum, demek ki başka dertleriniz yok sizin.
Ne alakası var hocam? Para verip aldıysam destek verilsin isterim bu kadar basit. Ne derdimiz olacakmış başka? Siz de bizi tek derdimiz bu zannediyorsunuz ya daha bir şey demiyorum. Para verip alıyorum stabil olmayan kasan bir telefon kullanıyorum üstelik donanımı da orta seviye. Xiaomi cart curt diyorlar alıyoruz çıkan cihaz bu. Sonra diyorlar ki "abicim Redmi serisi almicaksin yeaaa mi serisinden şaşma yeaaa". O kadar para verdikten sonra diğer telefonlarda aynı kalitede zaten Xiaomi'nin bir farkı yok. Şimdi cevap yazarlar hahahahaha hiçbir farkı yokmuş diye. Onlara da ayrı güleyim. Bazen Xiaomi'yi ilah ediyorlar ya ayar oluyorum. Dünyanın en iyi markası Xiaomi kardeşim aynen. Aynen kardeşim para verdin aldın en değerlisi o oldu diğerleri çöp, aynen. Cihazıma 2020 ilk çeyrekte verilecek denilen android 10 hala verilmedi. Yok işlemci, yok o, yok bu saçma sapan konuşup savunmaya çalıştılar. Bundan sonra Xiaomi almam. Böyle deyince de "Samsungta şöyle yapıyoo, apple böyle yapıyo" deyip git onları al diyenlere de çok sevgili dileklerimi iletiyorum.

Bu arada size demiyorum hepsini, yanlış anlamayın. Size ettiğim sitem en başta zaten. Kalın sağlıcakla.

Son düzenleme:

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
Ne alakası var hocam? Para verip aldıysam destek verilsin isterim bu kadar basit. Ne derdimiz olacakmış başka? Siz de bizi tek derdimiz bu zannediyorsunuz ya daha bir şey demiyorum. Para verip alıyorum stabil olmayan kasan bir telefon kullanıyorum üstelik donanımı da orta seviye. Xiaomi cart curt diyorlar alıyoruz çıkan cihaz bu. Sonra diyorlar ki "abicim Redmi serisi almicaksin yeaaa mi serisinden şaşma yeaaa". O kadar para verdikten sonra diğer telefonlarda aynı kalitede zaten Xiaomi'nin bir farkı yok. Şimdi cevap yazarlar hahahahaha hiçbir farkı yokmuş diye. Onlara da ayrı güleyim. Bazen Xiaomi'yi ilah ediyorlar ya ayar oluyorum. Dünyanın en iyi markası Xiaomi kardeşim aynen. Aynen kardeşim para verdin aldın en değerlisi o oldu diğerleri çöp, aynen. Cihazıma 2020 ilk çeyrekte verilecek denilen android 10 hala verilmedi. Yok işlemci, yok o, yok bu saçma sapan konuşup savunmaya çalıştılar. Bundan sonra Xiaomi almam. Böyle deyince de "Samsungta şöyle yapıyoo, apple böyle yapıyo" deyip git onları al diyenlere de çok sevgili dileklerimi iletiyorum.

Bu arada size demiyorum hepsini, yanlış anlamayın. Size ettiğim sitem en başta zaten. Kalın sağlıcakla.
Kesinlikle size katılıyorum bende de Redmi note 7 var android 10 geldi güncellendi 2 aydır inanılmaz buglar var güncelleme gelsede düzelse diye bekliyorum ama Xiaomi nin güncelleme sistemi baştan aşağı yanlış düzeleceğede benzemiyor aynı model telefonlara bile farklı aralıklarla geldiğine şahit oldum

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43

Hocam benim sanırım 4. Xiaomi telefonum şuan kullandığım. Senelerdir benim xiaomi konusunda öğrendiğim şey, eğer derin bir Android bilgisine sahip değilseniz, rom yükleme Vs. Konularına hakim Değilseniz bu markadan uzak duracaksınız. Özellikle son senelerde o kadar çok model çıkarıyorlar ki, bu firmadan stabil bir yazılım güncellemesi beklemek hayalcilik olur. Xiaomi donanım olarak, kalite olarak şahane, ama yazılım malesef... Sürekli olarak sıkıntılı oluyor güncellemeler. Ben alıştım artık, mesela 2 senedir mi 8 i aldığım gibi kullanıyordum, bakıyorum son sürüm hakkında yazılanlara, kullanıcı yorumlarına, sonra güncelliyorum. Düşün işte 2 senedir ilk defa güncelledim.

Üst Alt