Duyuru MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

evolution55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
evrim
Cihazım
xiaomi mi 10T
Konular
0
nasıl kuruluyor, yardımcı olursanız ben de kurmak isterim

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
nasıl kuruluyor, yardımcı olursanız ben de kurmak isterim
Hocam forumda telefonun sayfasina girince global stable diye sabitlenmis.Orada ota linki var onu indiriyorsun.Sonra sistem guncellmerinde miui 11in ustune pes pese tikladiktan sonra sag 3 nokta dan o dosyayi bulup yukluyorsun.Telefonu kapati aciyorsun.Ben de yeni ogrendim.Yanlis bir sey ise arkadaşlar soylesin dogrusunu.

Xiaomici1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
41

evolution55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
evrim
Cihazım
xiaomi mi 10T
Konular
0
ya ben bu rom olayını ota olayını hiç bilmiyorum arkadaşlar, iphone kullanıcısıydım, malum apple güncellemeleri aynı anda yolluyordu böyle şeylere ihtiyaç olmuyordu :) xiaomi'ye yeni geçtim. o yüzden çok acemiyim ve kullandığınız kelimelere de yabancıyım maalesef. hangi rom'da olduğumu nasıl öğrenebilirim. yani telefon yurtdışı cihazı, imei atılmış bir cihaz. bunu söyleyebilirim

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Mi note 10 güncelleme alan var mi yada ne zaman gelecek bilginiz var mi ?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
hocam note9s nerede burada normal mi daha yeni çıktı samsung kafasından giderse kan kaybeder xiaomi note9s çıkalı neredeyse 2 ay 3 ay oldu güncelleme vermezse alanların hepsi nerede ise bırakır xiaomiyi ben başta olmaz üzere gerekirse ıosa geçer androidi bırakırım.
oyun oynar gibi huawei güncelleme vermiyor diye xioamiye geçtim ama galiba son android telefonum olur
Hocam yeni çıkan cihaz tabiki en son güncelleme alır. Bu gayet normal bir durum. IOS da her iki ayda bir güncelleme mi geliyordu? Eğer paranız varsa bence hiç durmayın alın bir IOS. facepalm~~

İşin ilginç tarafı güncelleme gelenler yeni sürümden şikayet ediyor, gelmeyenler de yeni sürün nerede diye şikayet ediyor. drunk~~ haha--

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
note 9s 128 gb
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
43
Hocam yeni çıkan cihaz tabiki en son güncelleme alır. Bu gayet normal bir durum. IOS da her iki ayda bir güncelleme mi geliyordu? Eğer paranız varsa bence hiç durmayın alın bir IOS. facepalm~~

İşin ilginç tarafı güncelleme gelenler yeni sürümden şikayet ediyor, gelmeyenler de yeni sürün nerede diye şikayet ediyor. drunk~~ haha--

valla hocam son cihaz ilk güncellemeyi alacak olan cihaz bence ama listelerde bile yok neden se 9s listede gördünüz mü hiç .

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
valla hocam son cihaz ilk güncellemeyi alacak olan cihaz bence ama listelerde bile yok neden se 9s listede gördünüz mü hiç .

Tabiki hocam, fevri olmak yerine konunun ilk mesajındaki listeyi incelerseniz cihazınızı göreceksiniz.

Birincisi kafanıza takılan noktaya şöyle bir yanıt vereyim. Bir cihaz toplasan 4-5 günceleme alır, hata düzeltmelerinide katarsak.Hatta note serisi belki o kadarda almaz. Peki adam daha ilk aydan güncelleme yollarsa ne olacak. Ondan sonra bir sene boyunca bir sonraki güncellemeyi beklersiniz. Her 2-3 aydagüncelleme olmaz.

Bir diğer nokta, yeni cihazlar daha geç güncellenir. İnsanlar 4-5 ay kullansınlar, hatalar sorunlar gün yüzüne çıksın, güncellemenin üzerinde biraz kafa patlatılsın ondan sonra yollarlar.

Üst Alt