Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
293

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Şu bildirimler ve kontrol merkezinin sağdan soldan çekilme olayını kaldırmadıkları sürece ASLA kullanmayacağım MIUI sürümü olacak..

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Şu bildirimler ve kontrol merkezinin sağdan soldan çekilme olayını kaldırmadıkları sürece ASLA kullanmayacağım MIUI sürümü olacak..

Ayarlar kısımından eski haline alabiliyorsunuz hocam.

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Miroom u test etmiş bir eu betacı olarak merak ettiğim için soruyorum. Kanınızın ısınmadığı ve benim göremediğim hangi eksiklikler var mesela?
Mesela son arama listesi mi room da alt alta durur simetrik olarak eu da sağ tarafa doğru gider bütün kayıt görünmez. Mi room da bulunan hava ve saat widget leri çok hoşuma gidiyor eu da standart, ekran kilidi animasyonu sevmiyorum ve mi roomda kapatabiliyorum eu da yok. Mi room simgeleri daha göze hoş geliyor(göreceli olabilir bana göre) Akıllı ağ modu şarj konusunda baya işe yarıyor. Her zaman açık ekranda her zaman gösteri seçtiğinizde mi room da karanlık ortamda 5 dk içinde kendini kapatıp pil tasarruf u sağlıyor eu da karanlık olsada açık kalmaya devam ediyor. Daha sağmamı isterseniz sayabilirim. Ama tabiki bunlar kişiden kişiye değişebilicek şeyler.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Ben Miui 12 yeni yükledim ama birkaç eksik var. Birincisi mesajlarda ki üste yeni gelen bölüm yok. Ayrıca ana ekranda alttaki çubukta yok.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
293
Onu kapata biliyorsunuz ki

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Mi Mix2 için haftalık güncelleme mevcut ekli listeye göre hocam

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Sitesinde gördüm bende ama güncellemenin ne zaman geleceği hakkında pek bir bilgi yok. Sadece geçikeceği yazıyor. Bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
44
Mesela son arama listesi mi room da alt alta durur simetrik olarak eu da sağ tarafa doğru gider bütün kayıt görünmez. Mi room da bulunan hava ve saat widget leri çok hoşuma gidiyor eu da standart, ekran kilidi animasyonu sevmiyorum ve mi roomda kapatabiliyorum eu da yok. Mi room simgeleri daha göze hoş geliyor(göreceli olabilir bana göre) Akıllı ağ modu şarj konusunda baya işe yarıyor. Her zaman açık ekranda her zaman gösteri seçtiğinizde mi room da karanlık ortamda 5 dk içinde kendini kapatıp pil tasarruf u sağlıyor eu da karanlık olsada açık kalmaya devam ediyor. Daha sağmamı isterseniz sayabilirim. Ama tabiki bunlar kişiden kişiye değişebilicek şeyler.
Son cümlenize kesinlikle katılıyorum. Zira Mi6 cihazımda miroomun ömrü 24 saatten fazla sürmemişti.
Eu beta alışkanlığından olsa gerek.

Üst Alt