telefonu yeniden başlatınca düzeliyor diyenler vardı dener misinArkadaşlar Mi 8 cihazım Miui 12 yi ilk defa kurdum normal açıldı ama tam ekran hareketleri çalışmıyor. Tuşları açarsam tuşlar normal çalışıyor ama tuşları kapatıp tam ekran hareketlerini açınca çalışmıyor. Neden olabilir?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet düzeldi teşekkürlertelefonu yeniden başlatınca düzeliyor diyenler vardı dener misin
Aynen öyle hocam mi 6 ya destek bitince cihazlar çöp oluyormuş gibi davrananlar var ben anlamiyorum mi 6 son jenerasyona hala ayak uyduran performasiyla 2020 model telefonlara bin basan bir cihaz zamanin getirdiği pil ömrü ve termal macun konulari var bende onlari yenileyip bi 2-3 sene daha kullanmayi düsünüyorum , rootlu ve custom romlu cihazlara çok aliştim yeni model telefon alsam bu kadar zevk alamam , viper4fx vanced adaway greenify daha onlarca mükemmel özellik ve uygulama sayarim benim fikrim bazen firmalar kendi gelecekleri için bir modelini çok ama çok kaliteli ve ucuz yapar "neredeyse" zarara satar ve kullaniciyi kendine bağlar bu sadece xiaomi için değil örn. (Mercedes benz w124 kasalari çok benzetirim ben mi 6 ya o kadar kaliteli bir araç yaptilarki zamaninda , zaman bile eskitemedi performasi cok guzeldi mercedes çok satti ) demek istediğim bunlardı biraz içimi dökeyim dedim son olarak burdan mi 6 ya laf atanlara gelsin kıskanmaya gerek yok mi 6 sahipleri nasil bir rüya içindeler kendileri bilir ve mutlulardır ,, hep en yeni nesil alt seviye telefon alma taraftarlari siz böyle devam edin biz mutluyuz )()Finish derken? 3 senelik cihaz beş arayüz üçte android güncellemesi aldı. Bu haliyle kalsa bile kullanıcısını en az üç sene götürür.
19 Haziran dan sonra güncelleme almayacak ta ne olacak? Boyu mu kısalacak?
GelecekMi 6x gelmicek mi
Boş verin hocam, yükleyin EU Beta yı, rahat edinBence bekleyin hocam, ben Mi Room'u bekliyorum
Hocam, benim cihazım da dandik Çin malı ve alt segment, yenilemeyi, Max4 hariç, düşünmüyorumAynen öyle hocam mi 6 ya destek bitince cihazlar çöp oluyormuş gibi davrananlar var ben anlamiyorum mi 6 son jenerasyona hala ayak uyduran performasiyla 2020 model telefonlara bin basan bir cihaz zamanin getirdiği pil ömrü ve termal macun konulari var bende onlari yenileyip bi 2-3 sene daha kullanmayi düsünüyorum , rootlu ve custom romlu cihazlara çok aliştim yeni model telefon alsam bu kadar zevk alamam , viper4fx vanced adaway greenify daha onlarca mükemmel özellik ve uygulama sayarim benim fikrim bazen firmalar kendi gelecekleri için bir modelini çok ama çok kaliteli ve ucuz yapar "neredeyse" zarara satar ve kullaniciyi kendine bağlar bu sadece xiaomi için değil örn. (Mercedes benz w124 kasalari çok benzetirim ben mi 6 ya o kadar kaliteli bir araç yaptilarki zamaninda , zaman bile eskitemedi performasi cok guzeldi mercedes çok satti ) demek istediğim bunlardı biraz içimi dökeyim dedim son olarak burdan mi 6 ya laf atanlara gelsin kıskanmaya gerek yok mi 6 sahipleri nasil bir rüya içindeler kendileri bilir ve mutlulardır ,, hep en yeni nesil alt seviye telefon alma taraftarlari siz böyle devam edin biz mutluyuz )()
EU Rom varken, Mi Room mu yüklenir yada beklenilir yahuMi room miui 12 biraz daha gecikicek arkadaşlar galiba açıklama yayınlamışlar, virüs yüzünden 1-4 hafta demiştik yine arkasındayız diyor ama bu ayın ortasını bulabilir.Pazartesi çıkma durumu az ihtimal.