Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Güzel bir root explorer önere bilir misiniz? Eskiden Mixplorer kullanıyordum. Yanlışlıkla apk dosyasını sildim. Yeni sürüm indirdikte de root izni verilmiyor
Es dosya yöneticisi Pro olanı şiddetle tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben eşimin telefonu için yani note 5 Pro ya eu rom Miui 12 kurdum sorunsuz çalışıyor
Ben note 6 Pro kullananlar üvey evlat muamelesi gördük lakin ben dün itibariyle bi arkadaşın attığı linkten note 6 Pro için muhtemelen port edilmiş de olabilir miuı 12 beta yükledim o da sorunsuz çalışıyor
Tek sorun dil Türkçe dil yok ingilizce çince var
Bende diyorum ki note 5 Pro için olan eu rom Miui 12 rom içinden framework res apk yı kendi romum daki ile değiştirsem olur mu yada ne yapabilirim
Mi 8 ' i bu romla sevmeye başladım sonunda.
Arayüz çok iyi çok akıllı olmuş, kullanım daha yumuşak, hareketler klas, genel olarak Xiaomi kalitesi seviye atlamış.
Es dosya yöneticisi Pro olanı şiddetle tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben eşimin telefonu için yani note 5 Pro ya eu rom Miui 12 kurdum sorunsuz çalışıyor
Ben note 6 Pro kullananlar üvey evlat muamelesi gördük lakin ben dün itibariyle bi arkadaşın attığı linkten note 6 Pro için muhtemelen port edilmiş de olabilir miuı 12 beta yükledim o da sorunsuz çalışıyor
Tek sorun dil Türkçe dil yok ingilizce çince var
Bende diyorum ki note 5 Pro için olan eu rom Miui 12 rom içinden framework res apk yı kendi romum daki ile değiştirsem olur mu yada ne yapabilirim