- Adım
- Savsır
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 1
Evet hocamfix tüm cihazlarda kullanılabiliyor mu hocam?
Evet hocamfix tüm cihazlarda kullanılabiliyor mu hocam?
2017 den bu yana böyledir bu işler, yeni miui gelince bir önceki değerlenir, 3 yıldır beta sürümlerin hiçbirinde aman aman bir hata yaşamadım adı üstünde beta rom✓Okuduğum yorumlardan anladığım şu ki yüklemek için çok erken. En iyisi resmi roma gelmesini beklemek
Kontrol merk.kapatabiliyorsunuz haberiniz olsunResmi Note 7 cihazın da,
Kontrol merkezi açılışlar ve kapanışlar çok ağır, video vs. izlerken kontrol panelini kapatmak gerçekten zor ve kapatmak için yukarı kaydırmak zorundasınız (normal de boş bi alana basınca kapanırdı).
Arayüz de sağa sola kaydırıken bile ufak kasmalar mevcut.
Şarj vs. gösteren ikonlar bazen kendi kendine kararıp sonra düzeliyor (dark mod da).
Gerçekten çok ağır şarj oluyor, ve biraz da şarj hızlı gidiyormuş gibi hissettim.
Tabii ki bunlar tamamen beta sürüm olduğu için diye düşünüyorum güncellemelerle düzelir fakat yüklemek isteyenler için ön bilgilendirme yapmak istedim.
Tam ekran hareketlerinden tam ekran göstergesini gizle bölümünü açacaksınBende mi9t cihazıma yükledim gayet akıcı hiçbir sorunla karşılaşmadım görünüşü falan çok beğendim fakat en altta iPhone deki gibi beyaz çizgi var onu bir türlü kaybedemedim onu oradan nasıl kaybedebilirim
Teşekkür ederim olduTam ekran hareketlerinden tam ekran göstergesini gizle bölümünü açacaksın
Bunu indirdim ama nasıl aktif edicemGoogle'de Ethnic hocam bulmuş MiLanPro yazı tipini , hazırlamaya gerek kalmadı
Magisk İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Manager den modüller kısmından yükleyebilirsin.Teşekkür ederim oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu indirdim ama nasıl aktif edicem
Denedim, yükleniyor lakin telefonu yeniden başlatınca modüller kısmında yer almıyor. Yükleme başarısız..Magisk Manager den modüller kısmından yükleyebilirsin.
Bu fix bütün cihazlar ve romlar için geçerli oluyor mu acaba. En son miui 11 beta da da aynı sorun vardı.Aynı sorunu yaşayanlar için sadece fixi twrpden flashlayın
dediğiniz dosyayı flaşlamama rağmen herhangi bir düzelme olmadıAynı sorunu yaşayanlar için sadece fixi twrpden flashlayın
Garipdediğiniz dosyayı flaşlamama rağmen herhangi bir düzelme olmadı