Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

onursvkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
gmde
Konular
2
mi 8 pro için miui 12-20.4.30 güncellemesini yaptım. Beğenmediğim için miui 11e geri dönmek istedim ancak twrp çalışmıyor. Başka twrp dosyaları da flashladım ancak değişen bir şey yok. Twrp ekranı geliyor ve orda donuyor,karşıma seçenek çıkmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
mi 8 pro için miui 12-20.4.30 güncellemesini yaptım. Beğenmediğim için miui 11e geri dönmek istedim ancak twrp çalışmıyor. Başka twrp dosyaları da flashladım ancak değişen bir şey yok. Twrp ekranı geliyor ve orda donuyor,karşıma seçenek çıkmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
Mi Flash ile yükleme yapabilirsiniz.

onursvkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
gmde
Konular
2
Mi Flash ile yükleme yapabilirsiniz.
teşekkürler

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Resmi Note 7 cihazın da,
Kontrol merkezi açılışlar ve kapanışlar çok ağır, video vs. izlerken kontrol panelini kapatmak gerçekten zor ve kapatmak için yukarı kaydırmak zorundasınız (normal de boş bi alana basınca kapanırdı).
Arayüz de sağa sola kaydırıken bile ufak kasmalar mevcut.
Şarj vs. gösteren ikonlar bazen kendi kendine kararıp sonra düzeliyor (dark mod da).
Gerçekten çok ağır şarj oluyor, ve biraz da şarj hızlı gidiyormuş gibi hissettim.

Tabii ki bunlar tamamen beta sürüm olduğu için diye düşünüyorum güncellemelerle düzelir fakat yüklemek isteyenler için ön bilgilendirme yapmak istedim.

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Okuduğum yorumlardan anladığım şu ki yüklemek için çok erken. En iyisi resmi roma gelmesini beklemek

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Ufak tefek hatalar var ama ben cok begendim. Tek sıkıntı youtube vanced yok. Kurabilen var mı

Sheezus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sheezus
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
9T Pro cihazıma sorunsuz yükledim. Gayet akıcı takılma falan hiç yaşamadım. Şu an karsilastigim 3 sorun var
1. Temizleyici uygulamasi temizlik bitince aninda kapanip sürekli hata veriyor
2. Sağlık uygulamasi ayarlarina erisemiyorum uygulama icinden herhangi bir yere dokununca hata verip kapaniyor
3. Aod 10 saniyeye ayarlaninca otomatik kapanmiyor dokunduktan 10 saniye sonra kapaniyor. Yani her ekrani kapattigimizda ekrana bir kere dokunmak gerekiyor kapanmasi icin.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
kasıyor bildiğin ben uzun zamandır havoc kullanıyorum. sırf merakımdan yükledim xiaomi eu miui 12. yemin 5 dakika dayamadım. bir sistem bu kadar mı rezalet olabilir arkadaş miui 11 de kötüydü bu daha da kötü olmuş jitter testi yapıyorum performans yerlerde miui 10 o kadar kötü değildi hatırlıyorum yada ben aosp nin yağ gibi akmasına telefonun hiç bir şekilde ısınammasına stand by dayken sarjın neredeyse hiç gitmemesine alıştım. yemişim miui yi çöp üstü çöp sistem aosp romları varken, telefonunuzu çöp etmeyin miui ile görün aradaki optimizasyon farkını

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
AOSP yükleyince de kendimi casper ya da GM kullanıyormuş gibi hissediyorum, zevk meselesi.

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Ufak tefek hatalar var ama ben cok begendim. Tek sıkıntı youtube vanced yok. Kurabilen var mı
Çok güncel olmayan sürümü kurdum. Sıkıntı yok.

Üst Alt