- Adım
- Faruk
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 7
Betayı kurun mis gibi stabili beklemenize gerek yok.Miu 12.5 stabil ne zaman gelicek yahu kuruduk cihaz mi 9 se
Betayı kurun mis gibi stabili beklemenize gerek yok.Miu 12.5 stabil ne zaman gelicek yahu kuruduk cihaz mi 9 se
Ben 21.1.20 versiyonunu yükledim forumdan blr arkadaşın bir önce ki sürüme göre daha iyi demesi üzerine ama inanılmaz pişman oldum. Çok laf var, gruplarda geçen lagui memeui esprisi geldi aklıma, MIUI mix stabil romuna geçiş yapacağım yine, daha iyi. Her anlamda.21.1.28 versiyonunu yükleyen varmı arkadaşlar. Varsa izlenimlerini alabilirmiyiz?
21.1.28 versiyonunu yükleyen varmı arkadaşlar. Varsa izlenimlerini alabilirmiyiz?
Twrp ile ilgili sıkıntı yaşadınızmı? Şifreleme sorunu vardı.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 9 se bu sürümü kullanıyorum, hata yok
Şifreleme sorunu parmak izi ya da ekran kilidini kaldirinca genelde geciyor. 21.1.28 sürümünü sorunsuz kurdum önceki sürümlere gore cok daha akici.Twrp ile ilgili sıkıntı yaşadınızmı? Şifreleme sorunu vardı.
Download Manager kullanarak indirebilirsinizSon beta sürümlerinin başka download linki var mı acaba? Mesela drive gibi sorunsuz bir link bulamadım..hep yükleme yarıda kalıyor..
Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi