Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
arkadaşlar bu ekran üzerinde uygulamaların küçük ekranda çalıştırılması özelliği yani multi window özelliği her cihazda yokmu mi mix 2 de yapamadımda
Hesap makinesi dışında diğer uygulamalar desteklemiyor onu
oyun turbo
video araç kutusu
hızlı cevaplar
ikinci alan
basit mod
var ama dediğiniz özellik yok. sanırım yok ozaman
Resim içinde resim özelliğinimi arıyorsunuz?

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
arkadaşlar

"Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes) yapıp Reboot>Recovery işlemini yaptıktan sonra romu yükleyebilirsiniz.
"

denmiş ilk mesajda wipe format data yaptığım zaman telefondaki tüm veriler ve ayarlar silinmiyor mu?
ben zaten 12 kullanıyorum ve her yeni güncellemeyi yaparken bu işlemleri uygulamadan güncelleyici üzerinden paket seçerek yüklemeyi tamamlıyorum. bu işlem verilerime zarar vermeyecekse format data yes yapıp deneyeceğim..

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
arkadaşlar

"Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes) yapıp Reboot>Recovery işlemini yaptıktan sonra romu yükleyebilirsiniz.
"

denmiş ilk mesajda wipe format data yaptığım zaman telefondaki tüm veriler ve ayarlar silinmiyor mu?
ben zaten 12 kullanıyorum ve her yeni güncellemeyi yaparken bu işlemleri uygulamadan güncelleyici üzerinden paket seçerek yüklemeyi tamamlıyorum. bu işlem verilerime zarar vermeyecekse format data yes yapıp deneyeceğim..
Siz de zaten 12 varsa datayı silmenizi yada format atmanıza gerek yok. Wipe 2 yada 3 yapmanız yeterli olur üstelik bilgilerinize de birşey olmaz.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Siz de zaten 12 varsa datayı silmenizi yada format atmanıza gerek yok. Wipe 2 yada 3 yapmanız yeterli olur üstelik bilgilerinize de birşey olmaz.

yok zaten 11den 12ye ilk geçişte ne var ne yok formatladım telefonu kutudan çıkmış haline getirdim.. benim merak ettiğim, her hafta gelen güncellemede bunu yapmam yararıma olur mu? çünkü her güncellemede menü geçişleri falan iyice yavaşlıyor format data yapsam bu yavaşlamaların önüne geçermiyim? dosyalarıma zarar gelir mi ? bunu öğrensem yeter bana..

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
yok zaten 11den 12ye ilk geçişte ne var ne yok formatladım telefonu kutudan çıkmış haline getirdim.. benim merak ettiğim, her hafta gelen güncellemede bunu yapmam yararıma olur mu? çünkü her güncellemede menü geçişleri falan iyice yavaşlıyor format data yapsam bu yavaşlamaların önüne geçermiyim? dosyalarıma zarar gelir mi ? bunu öğrensem yeter bana..
Yavaşlamanın sebebi beta sürümde sürekli bir yenilik ve çalışma yapmalarından kaynaklıdır. İlerleyen sürümlerde düzeltiyorlar. Datayı silmenin bir faydası olmayacağı gibi sürekli veri yedeklemeyle uğraşacağınız için can sıkıcı olabilir. En güzeli Wipe 3 yapın sıkıntısız ve kolayca güncelleyin.

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Yavaşlamanın sebebi beta sürümde sürekli bir yenilik ve çalışma yapmalarından kaynaklıdır. İlerleyen sürümlerde düzeltiyorlar. Datayı silmenin bir faydası olmayacağı gibi sürekli veri yedeklemeyle uğraşacağınız için can sıkıcı olabilir. En güzeli Wipe 3 yapın sıkıntısız ve kolayca güncelleyin.

anladım, kısacası data format kisisel verilerimi siliyor.. 3 wipe yaptığımda verilerime hiçbirşey olmadan sistem dosyalarını silmiş oluyorum.. anlaşıldı çok teşekkürler..

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
anladım, kısacası data format kisisel verilerimi siliyor.. 3 wipe yaptığımda verilerime hiçbirşey olmadan sistem dosyalarını silmiş oluyorum.. anlaşıldı çok teşekkürler..
Aynen öyle, rica ederim

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
20.6.4 guncellemesi
Neler getirecegini ve hangi modellere gelecegini merakla bekliyoruz.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
20.6.4 guncellemesi
Neler getirecegini ve hangi modellere gelecegini merakla bekliyoruz.

Verdikleri güncellemenin android 9 telefonlar için hiçbir faydasını görmedim şuana kadar. Şu Pixel Plus rom çıksada onu kullanmaya başlasam miui'den hayır yok artık. (mix2)

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1

Sürüm dağıtılmaya başlandı.