- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 2
21 sürümüne göre pil olarak artısı varmı.
MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21 sürümüne göre pil olarak artısı varmı.
Avrupa romdan buna geçtim o yüzden eski sürümleri çok kullanma şansım olmadı.21 sürümüne göre pil olarak artısı varmı.
Mi room deneyin hocam çok stabil geçişleriArkadaslar. İlk cikan beta gayet iyiydi. İkinci beta ise tam bir rezalet idi. Uygulama arasi gecislerde donuyordu. Bu betada ise biraz daha duzeltmisler ama hala uygulama arasi gecislerde bekliyor bir süre. Baska hangi romu deniyebilirim?
Miroom stabil kullanmistim. Betasi nasil axaba suan?Mi room deneyin hocam çok stabil geçişleri
Hocam mi rom pil peeformansı nasıl.Mi room deneyin hocam çok stabil geçişleri
Eskidende iyiydi şimdi dahada iyilestirmislerHocam mi rom pil peeformansı nasıl.
Adı üstünde beta hocam çok ufak hatalar var fakat en yeni özellikleri deneyebiliyorsunuz ben memnunum sizede tavsiye ederimMiroom stabil kullanmistim. Betasi nasil axaba suan?
Ayarlar / Ayrıcalıklı Özellikler / Yüzer Pencere bölümü var mı? Ayrıca, Son açılan uygulamalar bölümünü açtığınızda sol üst tarafta yüzer pencereler varsa o zaman vardır.arkadaşlar bu ekran üzerinde uygulamaların küçük ekranda çalıştırılması özelliği yani multi window özelliği her cihazda yokmu mi mix 2 de yapamadımda
oyun turboAyarlar / Ayrıcalıklı Özellikler / Yüzer Pencere bölümü var mı? Ayrıca, Son açılan uygulamalar bölümünü açtığınızda sol üst tarafta yüzer pencereler varsa o zaman vardır.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi