Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hep F/P ürün diye bahsedilir Xiaomi için. Peki gerçekten de öyle mi?
Apple, 2013 Yılında çıkan İphone 5S'e desteğini 6 sene sonra 2019 yılında kesti. Etrafımda halen iphone 5s kullanan bir çok insan görüyorum.
Birde 2013 yılında çıkan diğer amiral gemilerine bakalım;
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Note 3
Sony Xperıa Z1
Lg G2
Htc One
Nokıa Lumıa 1020
Hangi biri piyasada var ve halen aktif olarak kullanılıyor merak ediyorum.
Gelelim Xiaomi'ye, 2017 yılında çıkan Mi6, 3 sene sonra 2020 yılında destek kesiliyor. Önce global betaları kapatıyor, sanırım yıl sonunda da son kararlı sürümü yayınlar.
Şimdi, İphone 5s mi f/p yoksa Mi6 mı?
Xiaomi o kadar çok model çıkarıyor ki mecburen 3 yıl önceki telefona desteği kesmek zorunda kalıyor. Şunu biliyorum ki, Mi6'yı çok sevmeme rağmen bundan sonraki telefonum xiaomi olmayacak. Bize yine iphone yolları gözüküyor. En azından 5 yıl kafam rahat olur.

Güncelleme almamasının nedeni her hafta yeni model tanıtıyor olması. (%80) F/p falan kalmadı artık. Garantisiz alıyor insanlar bir nebze daha ucuz oluyor. Benim görüşüm farklı telefon tercihi konusunda. Her zaman tercihim Android'ten yana olacak. Google Pixel düşünüyorum ama elimdeki Mix2 pert olana kadar kullanmaya devam edeceğim. AOSP romlar ile 2-3 sene daha idare eder. iPhone'lar çok güzel ama beni bu kadar kısıtlaması herşeye kapalı olması almamamın sebebi. Onu da stabil yapan bu.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Hep F/P ürün diye bahsedilir Xiaomi için. Peki gerçekten de öyle mi?
Apple, 2013 Yılında çıkan İphone 5S'e desteğini 6 sene sonra 2019 yılında kesti. Etrafımda halen iphone 5s kullanan bir çok insan görüyorum.
Birde 2013 yılında çıkan diğer amiral gemilerine bakalım;
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Note 3
Sony Xperıa Z1
Lg G2
Htc One
Nokıa Lumıa 1020
Hangi biri piyasada var ve halen aktif olarak kullanılıyor merak ediyorum.
Gelelim Xiaomi'ye, 2017 yılında çıkan Mi6, 3 sene sonra 2020 yılında destek kesiliyor. Önce global betaları kapatıyor, sanırım yıl sonunda da son kararlı sürümü yayınlar.
Şimdi, İphone 5s mi f/p yoksa Mi6 mı?
Xiaomi o kadar çok model çıkarıyor ki mecburen 3 yıl önceki telefona desteği kesmek zorunda kalıyor. Şunu biliyorum ki, Mi6'yı çok sevmeme rağmen bundan sonraki telefonum xiaomi olmayacak. Bize yine iphone yolları gözüküyor. En azından 5 yıl kafam rahat olur.
Yeni model çok çıktığı için her hafta yeni beta çıkartmayacaklar. Yoksa desteği tamamen kesmiyorlar. Stabil sürüm yine devam eder diye düşünüyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadirsakarya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
10
Arkadaşlar selam mi9se eu.beta 20.6.4 yüklü. Arka plandaki uygulamaları görmek için yukarı kaydırıp bırakırken biraz beklemek gerekiyor. Bunun süresini kısaltamıyor muyuz?

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Arkadaşlar selam mi9se eu.beta 20.6.4 yüklü. Arka plandaki uygulamaları görmek için yukarı kaydırıp bırakırken biraz beklemek gerekiyor. Bunun süresini kısaltamıyor muyuz?
Bu süre sanırım bu sürümde uzamış ben de farkettim. Değişmiyor diye biliyorum. Bir önceki sürüme geri dönebilirsiniz

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
İlkez guncellemede sıkıntı yaşamadan kuruldu. Ve açılıştaki redmi yazısı da yoktur şükür

Kadirsakarya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
10
Bu süre sanırım bu sürümde uzamış ben de farkettim. Değişmiyor diye biliyorum. Bir önceki sürüme geri dönebilirsiniz
Hocam önceki sürümdeki birkaç hata düzeltilmiş bu sürüm ile. O yüzden eski sürüme bunun için dönülmez çok rahatsız edici değil ama alışkanlık olunca sinir ediyor bazen :)

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Hocam önceki sürümdeki birkaç hata düzeltilmiş bu sürüm ile. O yüzden eski sürüme bunun için dönülmez çok rahatsız edici değil ama alışkanlık olunca sinir ediyor bazen :)
Düzeltilen hatalar neler hocam? Ram kullanımı yğzde 7-8 artınca hemen geri dönmüştüm ben. Şimdi de masik 13.1 çıktı mi8 için, onu kullanıyorum

Kadirsakarya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
10
Wp bildirimi, bildirim paneli koyu tema sorunu, bide tam ekran hareketleri arada takılı kalıyordu bunlar düzelmiş gördüğüm kadarıyla
Düzeltilen hatalar neler hocam? Ram kullanımı yğzde 7-8 artınca hemen geri dönmüştüm ben. Şimdi de masik 13.1 çıktı mi8 için, onu kullanıyorum

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Masik 13.1 nasıl hocam bilgi verirmisin. Bende mi 8 kullanıyorum hata varmı ekstra bir özellik varmı vs?

byorkouk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T Pro 64GB
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
3
Linkler aşırı yavaş.Acaba yandex disk gibi bir yere yüklenip konuya eklenebilir mi?

Üst Alt