MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

mrtalidyg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
37

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bu cikiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba neden geri cektiler sorunmu cikti?
Tamam hocam, yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. :) Bize düşen beklemek başka şansımız yok. Stabilite konusunda nasıl ilk izlenimler?

mrtalidyg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
37
Tamam hocam, yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. :) Bize düşen beklemek başka şansımız yok. Stabilite konusunda nasıl ilk izlenimler?
Mi 9T'de olan pil sorunu redmi note 8ede gelmis sanirsam pil daha hizli bitiyor
Arayuz hizi akicilasmis donma filan olmuyor o gelmesi gereken beyaz cizgi gelmedi navigasyon tuslarinin logosu degismedi

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Mi 9T'de olan pil sorunu redmi note 8ede gelmis sanirsam pil daha hizli bitiyor
Arayuz hizi akicilasmis donma filan olmuyor o gelmesi gereken beyaz cizgi gelmedi navigasyon tuslarinin logosu degismedi
Beyaz çizgi ilerleyen sürümlerde gelir bence hocam. Pil konusunda da zaten deniyordu miui 12 pili sömürüyor diye. İlerleyen sürümlerde onu da hallederler daha ilk sürüm. Size önerim fotoğraf video vs. yedeklerinizi bilgisayara falan alın, cihaza temiz format atın. Hem android üst sürüme geçti hem de miui. Dolayısıyla temiz format atılırsa daha memnun kalırsınız.

mrtalidyg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
37
Beyaz çizgi ilerleyen sürümlerde gelir bence hocam. Pil konusunda da zaten deniyordu miui 12 pili sömürüyor diye. İlerleyen sürümlerde onu da hallederler daha ilk sürüm. Size önerim fotoğraf video vs. yedeklerinizi bilgisayara falan alın, cihaza temiz format atın. Hem android üst sürüme geçti hem de miui. Dolayısıyla temiz format atılırsa daha memnun kalırsınız.
Aceleci davrandim diye dusunuyorum guncelleme gelir gelmez indirdim umarim biseyi duzeltmek icin geri cekmemislerdir

Üst Alt