- Konular
- 0
2 3 güne herkese dağıtılmış olur bence hocam.Eşimle beraber almıştık 2 adet redmi note 8. Birbirine çok yakın IMEI leri var. Ona OTA geldi bana gelmedi.
2 3 güne herkese dağıtılmış olur bence hocam.Eşimle beraber almıştık 2 adet redmi note 8. Birbirine çok yakın IMEI leri var. Ona OTA geldi bana gelmedi.
Eşimle beraber almıştık 2 adet redmi note 8. Birbirine çok yakın IMEI leri var. Ona OTA geldi bana gelmedi.
Hocam indirdiğiniz zipi paylaşabilir misiniz? OTA üzerinden indirildiğinde dosya yöneticisinde bi klasörün içinde gözüküyor. Bir de global tester başvurusunda bulunmuş muydunuz?Ben indirip kurdum fark ettigim seyler:
Redmi note 8'i desteklemesine ragmen gelmesi gereken bazi özellikler gelmedi, cihaz dahada hizlandi, mi 9t'de olan pil sorunu sanirim redmi note 8dede olustu cunku bi tik hizli bitiyor sarj bunlar disinda bi sorun ile karsilasmadim
Neler gelmemiş meselaBen indirip kurdum fark ettigim seyler:
Redmi note 8'i desteklemesine ragmen gelmesi gereken bazi özellikler gelmedi, cihaz dahada hizlandi, mi 9t'de olan pil sorunu sanirim redmi note 8dede olustu cunku bi tik hizli bitiyor sarj bunlar disinda bi sorun ile karsilasmadim
Ben onu yer kapliyor diye silmistimHocam indirdiğiniz zipi paylaşabilir misiniz? OTA üzerinden indirildiğinde dosya yöneticisinde bi klasörün içinde gözüküyor. Bir de global tester başvurusunda bulunmuş muydunuz?
En belirgin olani soyleyim navigasyon tuslari degismemis miui 11 deki gibi ayniNeler gelmemiş mesela
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi