- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Nasıl bir hata?Hata veriyor hocam.
Nasıl bir hata?Hata veriyor hocam.
Rootlu değilki cihazımRehber - Xiaomi.eu Pill bar aktif etme bunu uygularsanız olur hocam.
sorry not allowed gibi bir hata veriyor hocam. Sildim paketi. Şimdi tekrar indiriyorum yine deneyeyim hatanın ekran görüntüsünü atarım.Nasıl bir hata?
Muhtemelen beta sürecinde olduğu için izin vermiyor. Aynı hatayı ota paketi için de verecektirsorry not allowed gibi bir hata veriyor hocam. Sildim paketi. Şimdi tekrar indiriyorum yine deneyeyim hatanın ekran görüntüsünü atarım.
Hocam şimdi bu rom beta mı stabil mi ne bu? Ek olarak bir Redmi Note 8T'de gördüm sadece recovery linkini verip bırakmalarını bir de Redmi Note 8'de. Niye böyle yapıyorlar? İnsanların çenesi dursun diye mi?Muhtemelen beta sürecinde olduğu için izin vermiyor. Aynı hatayı ota paketi için de verecektir
Nasıl bir hata?
Hocam şimdi bu rom beta mı stabil mi ne bu? Ek olarak bir Redmi Note 8T'de gördüm sadece recovery linkini verip bırakmalarını bir de Redmi Note 8'de. Niye böyle yapıyorlar? İnsanların çenesi dursun diye mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Recovery dosyasi da kabul ediyor. Örneğin önceden note 8 pro için android 10 fastboot dosyası yoktu. Android 9'a geçip android 10 recovery dosyasını (1.9 GB) guncelleyiciye gösterip android 10 sürümüne geçiş yapardımO dosya TWRP kurulu olan cihazlar için denesen bile ayarlardan yüklemeyi kabul etmez zaten etmemiş.Ayarlardan kurman için OTA linki yada dosyası olması lazım oda henüz hiçbiryerde yok
TWRP kuruyorum hocam şu anO dosya TWRP kurulu olan cihazlar için denesen bile ayarlardan yüklemeyi kabul etmez zaten etmemiş.Ayarlardan kurman için OTA linki yada dosyası olması lazım oda henüz hiçbiryerde yok
belki sonradan değişmiştirRecovery dosyasi da kabul ediyor. Örneğin önceden note 8 pro için android 10 fastboot dosyası yoktu. Android 9'a geçip android 10 recovery dosyasını (1.9 GB) guncelleyiciye gösterip android 10 sürümüne geçiş yapardım