MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
sorry not allowed gibi bir hata veriyor hocam. Sildim paketi. Şimdi tekrar indiriyorum yine deneyeyim hatanın ekran görüntüsünü atarım.
Muhtemelen beta sürecinde olduğu için izin vermiyor. Aynı hatayı ota paketi için de verecektir

murathak198555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Hak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
OTA geldiğinde indiren arkadaşlar için soruyorum
Dosya yöneticisi >> MIUI kısmında indirilen OTA dosyası mevcut değilmi?

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Muhtemelen beta sürecinde olduğu için izin vermiyor. Aynı hatayı ota paketi için de verecektir
Hocam şimdi bu rom beta mı stabil mi ne bu? Ek olarak bir Redmi Note 8T'de gördüm sadece recovery linkini verip bırakmalarını bir de Redmi Note 8'de. Niye böyle yapıyorlar? İnsanların çenesi dursun diye mi? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

murathak198555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Hak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Hocam şimdi bu rom beta mı stabil mi ne bu? Ek olarak bir Redmi Note 8T'de gördüm sadece recovery linkini verip bırakmalarını bir de Redmi Note 8'de. Niye böyle yapıyorlar? İnsanların çenesi dursun diye mi? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O dosya TWRP kurulu olan cihazlar için denesen bile ayarlardan yüklemeyi kabul etmez zaten etmemiş.Ayarlardan kurman için OTA linki yada dosyası olması lazım oda henüz hiçbiryerde yok

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
O dosya TWRP kurulu olan cihazlar için denesen bile ayarlardan yüklemeyi kabul etmez zaten etmemiş.Ayarlardan kurman için OTA linki yada dosyası olması lazım oda henüz hiçbiryerde yok
Recovery dosyasi da kabul ediyor. Örneğin önceden note 8 pro için android 10 fastboot dosyası yoktu. Android 9'a geçip android 10 recovery dosyasını (1.9 GB) guncelleyiciye gösterip android 10 sürümüne geçiş yapardım

murathak198555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Hak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Recovery dosyasi da kabul ediyor. Örneğin önceden note 8 pro için android 10 fastboot dosyası yoktu. Android 9'a geçip android 10 recovery dosyasını (1.9 GB) guncelleyiciye gösterip android 10 sürümüne geçiş yapardım
belki sonradan değişmiştir

Üst Alt