- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 132
RyzenKernel-Ginkgo-10-20210202Hocam hangi sürüm yüklü ben yüklediğimde redmi yazısında kalıyor
RyzenKernel-Ginkgo-10-20210202Hocam hangi sürüm yüklü ben yüklediğimde redmi yazısında kalıyor
Denedim bunu sadece boot img restore ettim ancak stok kernel geri geldi.. Dtbo nedir o zamanMerdanov, teomanonal, ryzen kernel şu an için yüklü, dtbo ve boot yedeği almıştım, dtbo değil sadece boot restore etsem ne olur? Bir fikriniz var mı?
Dtob hakkında fikrim yok ancak, boot yedeği stock kernel ya da yedek aldığınız romun kernelini geri yüklüyor. Bildiğim bu...Denedim bunu sadece boot img restore ettim ancak stok kernel geri geldi.. Dtbo nedir o zaman![]()
Sağolun hocam..Dtob hakkında fikrim yok ancak, boot yedeği stock kernel ya da yedek aldığınız roman kernelini geri yüklüyor. Bildiğim bu...
Malesef buda yüklenmiyor fasboot ekranına atıyor malesefRyzenKernel-Ginkgo-10-20210202
Rica ederim Hocam.. Anlaşılan miui romlarda kernel ile oynamamak lazım.. Aslında bakarsanız gerekte yok zaten, birileri heyecan aramış olan bize oldu.Malesef buda yüklenmiyor fasboot ekranına atıyor malesefayrıca çok teşekkür ederim hocam ilginiz için
Deneyin Hocam daha önceki Cihazım olan Note 5 de sadece boot yedekleyip restore yapıyordum.Merdanov, teomanonal, ryzen kernel şu an için yüklü, dtbo ve boot yedeği almıştım, dtbo değil sadece boot restore etsem ne olur? Bir fikriniz var mı?
Ryzen kernel Linkine bakarsanız Ryzen kernel Q miui support (Miui Destekli) yazıyor onu indirin ve kurunMalesef buda yüklenmiyor fasboot ekranına atıyor malesefayrıca çok teşekkür ederim hocam ilginiz için
Hocam çok teşekkür ederim magisk kurmadan deniyordum sanırım o yüzden olmuyornmuş magiski flashlayıp üstüne kerneli sıkıntısız olarak kurdumRyzen kernel Linkine bakarsanız Ryzen kernel Q miui support (Miui Destekli) yazıyor onu indirin ve kurun