AyarlarBir sorum daha olacaktı stabil ryzen indirip kurdum fakat kontrol menüsü ses çubuğu'nun arka kısmı hep kırmızı. Yani birşeyi aktif ederken kırmızı bir renk çıkıyor diğer romlarda maviydi bunu nasıl değiştirebiliriz aradım bulamadım.
Teşekkürler yaptım oldu. Fakat bu ses çubuğun daki renk aynı kaldı o değişmedi.Ayarlar
Telefon hakkında
Tüm özellikler
Miui sürümüne arka arkaya dokunun 6--7 defa, artık bir geliştirici olduğunuzu söyleyinceye kadar..
Sonra ayarlar, ek ayarlar, geliştirici seçenekleri, en aşağı Tarafta varsayılan renk, font, simge vs. Oradan seçin, cihazı yeniden başlatmak gerekebilir yada kontrol merkezinden WiFi, Bluetooth, herhangi bişi açıp kapatıp deneyebilirsiniz.
Tamamdır yeniden başlatınca oda düzeldi. Fakat orjinal rengi yokTeşekkürler yaptım oldu. Fakat bu ses çubuğun daki renk aynı kaldı o değişmedi.
Rica ederim Hocam.. Herhangi bir fikrim yok.Bir sorum daha olacaktı çok oldu kusura bakmayın. Daha önceki romlar da bildirim gelince ekran ışığı açılıyordu bunda olmuyor ayarlara girdim baktım bulamadım. Nasıl bulurum ayarlardan ?
Hocam dediğinizi yaptım verdiğiniz dosyalar ile.. şu anda sorun Yok ancak magisk gizleme olmuyor,siz nasıl yaptınız?Dün itibariyle tekrardan yedekten kurulumunu yaptım,
12,5 romu bayağı iyi çakmış çakan arkadaş Miui Hint 12 üzerine.
Uzun kullanım deneyimime göre; miui tarafında 12 ve üzeri rom arayan arkadaşlar için kesinlikle tavsiye ederim.
Batarya performansı, MiRoom 20.3.26 kadar olmasa da stabilite ve akışkanlık olarak beni şaşırtmaya devam ediyor...
İşim bitince magiski püşteriliyorumHocam dediğinizi yaptım verdiğiniz dosyalar ile.. şu anda sorun Yok ancak magisk gizleme olmuyor,siz nasıl yaptınız?