- Adım
- Oğız
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 3
A10 hocamHangi sürüm hocam A11 mi A10 mu ?
A10 hocamHangi sürüm hocam A11 mi A10 mu ?
Kerneli stock mu yoksa farklı mı idi hocam?A11 sürümünü bilmem am a10 sürümünü kurmanızı kesinlikle tavsiye etmem.
Bugün iş görüşmesi için bilmediğim bir yere gitmek istedim haliyle haritaları açtım ve araç sürerken 30 dk lik yolda ayrı zamanlarda olmak üzere 2 defa yeniden başlattı cihaz kendini tez zamanda değiştireceğim romu...
Stock hocam eğer kernel kaynaklı ise kernel sürümü ile kernel önerir misinizKerneli stock mu yoksa farklı mı idi hocam?
Stock hocam eğer kernel kaynaklı ise kernel sürümü ile kernel önerir misiniz
Bende Ondan oldu Hindistan 12.02 de belki ondan kaynaklı bir durum arada bir yapıyorteomanonal, hocam şöyle bir durum var mı sizde, mesela telefonu yeniden başlatıyoruz redmi ekranı sonrası karanlık.. Yani açılış ekranı animasyonu yok ama bi 5 saniye sonra güç tuşuna basınca bakmışsın cihaz açık.
İnan hiç dikkat etmedim hocam şu an farklı bir rom dayım zatenteomanonal, hocam şöyle bir durum var mı sizde, mesela telefonu yeniden başlatıyoruz redmi ekranı sonrası karanlık.. Yani açılış ekranı animasyonu yok ama bi 5 saniye sonra güç tuşuna basınca bakmışsın cihaz açık.
Hocam hangi sürüm yüklü ben yüklediğimde redmi yazısında kalıyorMerdanov, teomanonal, ryzen kernel şu an için yüklü, dtbo ve boot yedeği almıştım, dtbo değil sadece boot restore etsem ne olur? Bir fikriniz var mı?