Rom Miui 12.5 PRO v2 Android 10/11 Stabil Custom ROM Redmi Note 8

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Madem bu kadar övülüyor bende deneyeyim. Tabi china beta batağından çıkabilirsem :D

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
28
asamed004, hocam cihazı kapatıp açar mısınız? Bir sorun var mı? Normal açılıyor mu? Bende Redmi ekranından sonra gidiyor cihaz anlamıyorum.
Hiçbir sorun yok hocam. Cihaz gayet stabil çalışıyor. Oldukça memnunum.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Merdanov, hocam roma ait kaynak neresi, ben bi bakınayım oralara :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Magisk 22 hocam. En güncel sürüm sanırım
Bende ona güncelleyip kerneli öyle yüklemiştim ama boot etmedi cihaz, redmi ekranı geldi sonra kapandı, bende stok kernele döndüm ama o da aşırı yavaş şarj ediyordu bende rom değiştim napiiim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu romu yükledim çok da hoşuma gitti. Ancak wifi yavaşlığı ve bağlantı sorunu yaşıyorum iki oda ötede olmama rağmen wifi az çekiyor. Normal bir durum mu bu?
Redmi Note 8 cihazım
Bu sorun belki de Firmware rom içinde olmadığı içindir, Geliştirici kurulumdan önce Android 10 Firmware yüklemeyi önermiş.

Son düzenleme:

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Bende ona güncelleyip kerneli öyle yüklemiştim ama boot etmedi cihaz, redmi ekranı geldi sonra kapandı, bende stok kernele döndüm ama o da aşırı yavaş şarj ediyordu bende rom değiştim napiiim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun belki de Firmware rom içinde olmadığı içindir, Geliştirici kurulumdan önce Android 10 Firmware yüklemeyi önermiş.
Global stock bir rom üzerine temiz kurulum dene derim son olarak, eğer kurmak istiyorsan tabiki de...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Global stock bir rom üzerine temiz kurulum dene derim son olarak, eğer kurmak istiyorsan tabiki de...
Mi flash ile fastboot Global stock rom kurup üstüne temiz kurulum ile bu romu kurmak, sonuçta aynı wipe işlemleri yapılacak, format data + 4 wipe hadi vendor dahil 5 olsun.. Mi flash zorunlu olmadığı sürece kullanmam hocam, teşekkür ederim tavsiyeniz için.. İlla ki vardır bi yolu, mtp sorunu diyorlar Kernelden ziyade, geliştirici belki yol gösterir bu durumda bakalım.

Üst Alt