Evet hocam şimdi taktım, ışıkları yandı Flash belleğin. Dosya yöneticisinde de göründü içindeki dosyaları. Yani okudu.Dönüştürücü kullanarak yapacaksınız da telefon okuyor mu ki öyle? Demediniz mi?
Evet hocam şimdi taktım, ışıkları yandı Flash belleğin. Dosya yöneticisinde de göründü içindeki dosyaları. Yani okudu.
Her ihtimale karşı twrp ekranından magisk vs. falan yükleyin olursa öyle yapalım. Sonra sıkıntı yaşamayalım.Evet hocam şimdi taktım, ışıkları yandı Flash belleğin. Dosya yöneticisinde de göründü içindeki dosyaları. Yani okudu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem fazla şarj harcamıyor. %10 şarj ile altı saat kullanım yaptım. Yoğun kullanım da oldu, normal kullanımda. Sistem sizin söylemiş olduğunuz kadar şarj tüketimi yapmıyor yani. %100 şarj ile 48 saati aşkın süre kullanım yaptım. Bunun hepsi yoğun bir kullanım değil tabiki de.Android sistem neden çok sarj harcıyor?
Hocam magiski en son mu flaşlayayim?Her ihtimale karşı twrp ekranından magisk vs. falan yükleyin olursa öyle yapalım. Sonra sıkıntı yaşamayalım.
Anladım hocam. Saat 12 de kurmaya başlayacağımRom içerisinde magisk var. Flashlamanıza gerek yok.
İnşallah bir hata çıkmaz.Anladım hocam. Saat 12 de kurmaya başlayacağım
Neden sürekli gece on iki de yapıyorsun? Merak ettim doğrusu.Anladım hocam. Saat 12 de kurmaya başlayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah bir hata çıkmaz.
Hocam ev de wifi yok. Benim geceleri 30 GB paketim devreye giriyor. Bu sebeple normal paketimden internet gitmiyor. Geceleri indirmeleri yapıyorum. Şuan romu yüklesem normal internet paketim bittiği için gerekli uygulamaları yükleyemem.Neden sürekli gece on iki de yapıyorsun? Merak ettim doğrusu.
Hocam flash belleği twrpde görmedi. Bende telefon hafızasına attım dosyaları.Rom içerisinde magisk var. Flashlamanıza gerek yok.
Bir de hocam telefon bilgilerinde telefonum Resmi Note 9s olarak görünüyor. Bu neden böyle oldu.Hocam flash belleği twrpde görmedi. Bende telefon hafızasına attım dosyaları.
Şuan romu kurdum. Ama reboot dedikten sonra yine 10 dakika bekledim MIUI ekranında. Baktım gelmeyecek tekrar orangefoxa girdim. Format data-yes yaptım. Reboot dedim, bekledim. 6 dakika kadar bekledim. Tam fastboot moduna alacekken ekran açıldı. Şuan rom kuruldu.