Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 ~ Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Rica ederim hocam. Öyle maalesef yapacak bir şey yok :) Bu arada port romlar benim telefonda yan etki yapıyor galiba ve benim telefonu sadece miui 11 eu için ürettiler sanırım o şekilde düşünmeye başladım :) Şarj durumum çok enteresan android sistemi çok fazla pil tüketiyor magisk modülü hariç her yolu denedim fakat 1 hafta şans tanıyacağım düzelme olmazsa port romlara tövbe edeceğim sanırım :)
Bazı modeller de problem var galiba. Çünkü özelden bana yazan çok fazla kişi oluyor. Konu içeriğine video da paylaştım. Ben sorunsuz kullanırken bazı kişiler de sorun olmuş. İşlemleri eksiksiz yaptıklarını beyan ediyorlar ama bilmiyorum. Garip geliyor doğrusu.

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Kurabildiniz mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 9s kullanıcıları için firmware linki bırakayım isteyen bunu kullanabilir. Bende bu dosyayı kullandım yüklerken;

Kuramadım, MIUI ekranında kaldı. İlerlemesi.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Kuramadım, MIUI ekranında kaldı. İlerlemesi.
Kardeşim senin için bayağı uğraştım da senin telefonunda problem var bence. Cihazın Note 9 Pro değil mi? Farklı cihaz modeli üzerine işlem yapmıyoruz değil mi?

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Kardeşim senin için bayağı uğraştım da senin telefonunda problem var bence. Cihazın Note 9 Pro değil mi? Farklı cihaz modeli üzerine işlem yapmıyoruz değil mi?
Note 9 pro (joyeuse) hocam. İlk defa bu romu kuramadım. Hatırlıyorsaniz diğer miatoll rom da vardı. Onu da kurdum. Kullandım. Bu romu yükledim. Ama bayağı bekledim. MIUI da kaldı açılmadı.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Note 9 pro (joyeuse) hocam. İlk defa bu romu kuramadım. Hatırlıyorsaniz diğer miatoll rom da vardı. Onu da kurdum. Kullandım. Bu romu yükledim. Ama bayağı bekledim. MIUI da kaldı açılmadı.
Maksimum beş dakika sonra kurulum ekranının gelmesi gerekiyor. Tuhaf doğrusu.

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Maksimum beş dakika sonra kurulum ekranının gelmesi gerekiyor. Tuhaf doğrusu.
Anlatayım nasıl yaptığımı. Aynen kurulum talimatını uyguladım.
  1. mavi twrp kurdum. Sonra twrp üzerinden orangefoxu flashladim.
  2. Orangefoxa girdim wipeden dalvik-art/ cache/data tiklerini onayladım. Aşağıdaki oku çektim.
  3. Bu aşamada resimde de görünüyor. Format data yapın demişsiniz. Düşündüm acaba yanlışlık mı var. Neyse hoca bilir dedim. Format data yaptım. Bütün dosyalar silindi. Telefonu yeniden başlattım, tekrar dosyaları yükledim.
  4. Orangefoxa yeniden girdim. Wipeden gerekli tikleri tıkladım, oku çektim. Ama format data yapmadım. Çünkü veriler siliniyordu.
  5. Romu flasladim. Yüklendi.
  6. Firmware dosyasını flasladim. Yüklendi.
  7. Reboot sistem dedim. İşte orada kaldı.

1. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Anlatayım nasıl yaptığımı. Aynen kurulum talimatını uyguladım.
  1. mavi twrp kurdum. Sonra twrp üzerinden orangefoxu flashladim.
  2. Orangefoxa girdim wipeden dalvik-art/ cache/data tiklerini onayladım. Aşağıdaki oku çektim.
  3. Bu aşamada resimde de görünüyor. Format data yapın demişsiniz. Düşündüm acaba yanlışlık mı var. Neyse hoca bilir dedim. Format data yaptım. Bütün dosyalar silindi. Telefonu yeniden başlattım, tekrar dosyaları yükledim.
  4. Orangefoxa yeniden girdim. Wipeden gerekli tikleri tıkladım, oku çektim. Ama format data yapmadım. Çünkü veriler siliniyordu.
  5. Romu flasladim. Yüklendi.
  6. Firmware dosyasını flasladim. Yüklendi.
  7. Reboot sistem dedim. İşte orada kaldı.

1. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eğer eliniz de Otg flash varsa wipe bölümünden OTG harici herşeyi tik le yip telefon da ki bütün herşeyi silin. İnternal storage da dahil. Sonra kurun. OrangeFox dan çıkmanıza gerek yok. Herşeyi silip sonra, Format Data yapın tekrar. Sırasıyla adım adım yükleme yapın. Romu yükleyin bitince de Firmware dosyasını yükleyip direk yeniden başlat yapın. Sorun olacağını sanmıyorum.

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Eğer eliniz de Otg flash varsa wipe bölümünden OTG harici herşeyi tik le yip telefon da ki bütün herşeyi silin. İnternal storage da dahil. Sonra kurun. OrangeFox dan çıkmanıza gerek yok. Herşeyi silip sonra, Format Data yapın tekrar. Sırasıyla adım adım yükleme yapın. Romu yükleyin bitince de Firmware dosyasını yükleyip direk yeniden başlat yapın. Sorun olacağını sanmıyorum.
OTG kablo ve Flash bellek var. Öncelikle wipe data dan gerekli tikleri ( internal storage de dahil) silicem. Sonra format data yapicam. Flash belleğe attığım romu ve firmwareyi sırasıyla kurucam ve reboot yapacam.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
OTG kablo ve Flash bellek var. Öncelikle wipe data dan gerekli tikleri ( internal storage de dahil) silicem. Sonra format data yapicam. Flash belleğe attığım romu ve firmwareyi sırasıyla kurucam ve reboot yapacam.
Aynen öyle, fakat tekrar söylüyorum OTG kablo değil direk telefona takılan OTG flash bellek olmalı. Romu ve Firmware dosyasını flash belleğe at. Bu şekilde işlemleri rahatça yaparsın.

Kastettiğim OTG flash bellek bu.

Ekli dosyalar

• IMG_20210401_142835.jpg
    IMG_20210401_142835.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 7

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Aynen öyle, fakat tekrar söylüyorum OTG kablo değil direk telefona takılan OTG flash bellek olmalı. Romu ve Firmware dosyasını flash belleğe at. Bu şekilde işlemleri rahatça yaparsın.

Kastettiğim OTG flash bellek bu.

Hocam bu ikisi var. O dediğinizden yok.

Ekli dosyalar

• IMG_20210401_144848.jpg
    IMG_20210401_144848.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 7
Üst Alt