Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 ~ Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hiç bir şey yüklemedim yapmadım pil kullanımında android aşırı sarj tükettiğini gördüm telefonu yeniden başlatayım dedim telefon fastboota atıyor.
Durduk yere bu tarz bir şey yapması pek olası değil, fakat sizi sürekli olarak fastboot a atıyorsa tekrardan temiz kurulum yapın. Ayrıca şarj tüketimine çok fazla kafayı takıyorsunuz. Siz hiç bir şey şarj tüketmesin istiyorsunuz sanırım. Şimdiye kadar cihazım için denemediğim rom kalmadı. En iyi şarj ömrüne sahip tek rom. Lütfen bazı şeylere takılıp kalmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir şey yüklemedim yapmadım pil kullanımında android aşırı sarj tükettiğini gördüm telefonu yeniden başlatayım dedim telefon fastboota atıyor.
Sizden ricam lütfen konuda yer alan adımları harfiyyen yerine getirin. Eğer mümkünse elinizde OTG flash varsa internal storage dahil bütün verilerinizi silip öyle kurulum yapın. TWRP ye giriyorsa cihaz, bilgisayara bağlayarak verilerinizi yedekleyebilirsiniz.

ligtv39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
salman
Konular
4
Durduk yere bu tarz bir şey yapması pek olası değil, fakat sizi sürekli olarak fastboot a atıyorsa tekrardan temiz kurulum yapın. Ayrıca şarj tüketimine çok fazla kafayı takıyorsunuz. Siz hiç bir şey şarj tüketmesin istiyorsunuz sanırım. Şimdiye kadar cihazım için denemediğim rom kalmadı. En iyi şarj ömrüne sahip tek rom. Lütfen bazı şeylere takılıp kalmayın.

Sizden ricam lütfen konuda yer alan adımları harfiyyen yerine getirin. Eğer mümkünse elinizde OTG flash varsa internal storage dahil bütün verilerinizi silip öyle kurulum yapın. TWRP ye giriyorsa cihaz, bilgisayara bağlayarak verilerinizi yedekleyebilirsiniz.
Romu ilk kurduğumda zaten temiz kurulum yapmıştım kabloyla romu telefona atarak yükleme yapmıştım,anlamsız şekilde rom çöktü,veriler silinmemesi için wipe dalvik cache temizliği yapmamak mı gerekiyor?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Romu ilk kurduğumda zaten temiz kurulum yapmıştım kabloyla romu telefona atarak yükleme yapmıştım,anlamsız şekilde rom çöktü,veriler silinmemesi için wipe dalvik cache temizliği yapmamak mı gerekiyor?
dalvik/cache geçici ön bellek dosyalarıdır yani bunu silseniz dosyalarınız silinmez. Format data yaparsanız silinir.

ligtv39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
salman
Konular
4
dalvik/cache geçici ön bellek dosyalarıdır yani bunu silseniz dosyalarınız silinmez. Format data yaparsanız silinir.
Dolby atmos hata veriyor kapanıyor.Sizin attığınız konudakileri aynen yaptım lakin uygulamayı açamıyorum hata veriyor kapanıyor.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Dolby atmos hata veriyor kapanıyor.Sizin attığınız konudakileri aynen yaptım lakin uygulamayı açamıyorum hata veriyor kapanıyor.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
bilgim yok maalesef. Çünkü bende sorunsuz şekilde çalışıyor. Hatta resimlerini de attım.

pickedusernamesonofa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Sweet
Konular
14
bilgim yok maalesef. Çünkü bende sorunsuz şekilde çalışıyor. Hatta resimlerini de attım.
hocam sizce bu port miatoll romu mu yoksa sadece joyeuse için çıkarılan pulse edition romunu mu kullanmalıyım

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
hocam sizce bu port miatoll romu mu yoksa sadece joyeuse için pulse edition romunu mu kullanmalıyım
ikiside Joyeuse için mükemmel rom fakat tercihim kesinlikle Razer den yana olurdu. Şarj süresi yönünden çok başarılı. Sizden ricam lütfen kurulum adımlarını düzgünce yapınız. Dün farklı bir rom da paylaştım onunda ram kullanımı çok düşük. Test ediyorum onuda. Ama şuan için size önerim Razer romunu yüklemeniz.

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Hocam magisk versiyonu guncellemeden deneyin öyle oluyormuş

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam magisk versiyonu guncellemeden deneyin öyle oluyormuş

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonunda çözüm bulmanıza sevindim. :)
Hep hangi bir sorun yaşarsanız yine yazın bilgim dahilinde yardımcı olurum.

çok iyi eline sağlık
Teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. :)

Üst Alt