Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 ~ Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

Mustafa afşin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
18
Sonunda çözüm bulmanıza sevindim. :)
Hep hangi bir sorun yaşarsanız yine yazın bilgim dahilinde yardımcı olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. :)
Hocam Hindistan Android 11 MIUI 12.0.4 romunu kullanıyorum. Resmi 12.5 sürümü çıkana kadar bunu kullanmamı tavsiye eder misiniz :) Kısacası şuan ki kullandığım rom'dan iyimidir :)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam Hindistan Android 11 12.0.4 romunu kullanıyorum. Resmi 12.5 sürümü çıkana kadar bunu kullanmamı tavsiye eder misiniz :) Kısacası şuan ki kullandığım rom'dan iyimidir :)
Eğer cihazınız Joyeuse ise kesinlikle daha iyidir. Ama Curtana ise bazı arkadaşlar sorunlar yaşamış. Sizde sorun yaşayın istemem.
Yükleme yapacaksanız lütfen yükleme adımlarını düzgün ve sırasıyla yapın. Cihazınız Joyeuse ise hiç bir sorun yaşamazsınız.

Mustafa afşin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
18
Eğer cihazınız Joyeuse ise kesinlikle daha iyidir. Ama Curtana ise bazı arkadaşlar sorunlar yaşamış. Sizde sorun yaşayın istemem.
Yükleme yapacaksanız lütfen yükleme adımlarını düzgün ve sırasıyla yapın. Cihazınız Joyeuse ise hiç bir sorun yaşamazsınız.
Maalesef Curtana Redmi Note 9S kullanıyorum. Ne gibi sorunlar mevcuttur kurulumu doğru yapsak'da mı sorun ile karşılaşırız ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Maalesef Curtana Redmi Note 9S kullanıyorum. Ne gibi sorunlar mevcuttur kurulumu doğru yapsak'da mı sorun ile karşılaşırız ?
Sorundan kasıt donuyor arada kasıyor gibi şeyler yazmıştı arkadaşlar. Telegram kanalları üzerinden böyle bir dönüş yapılmadı fakat sizlerde denemek isterseniz deneyin derim. Belki onlar yükleme adımlarını farklı yaptılar veya doğru yaptılar bilemiyorum. Ben hiç bir sıkıntı veya problemle karşılaşmadım. Video da paylaştım hatta bakabilirsiniz.

Mustafa afşin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
18
Sorundan kasıt donuyor arada kasıyor gibi şeyler yazmıştı arkadaşlar. Telegram kanalları üzerinden böyle bir dönüş yapılmadı fakat sizlerde denemek isterseniz deneyin derim. Belki onlar yükleme adımlarını farklı yaptılar veya doğru yaptılar bilemiyorum. Ben hiç bir sıkıntı veya problemle karşılaşmadım. Video da paylaştım hatta bakabilirsiniz.
Anladım hocam. Peki sorunsuz bir kurulum için yardımcı olabilir misiniz vaktiniz varsa eğer :) yoksa kendim bir şekilde yapayım :) Ve bu yukarı'dan indirdiğim Curtana Firmware'si EEA 12.0.3 benim Redmi note 9S ile uygun değil sanırım RJW ile başlaması gerek miyordu ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Anladım hocam. Peki sorunsuz bir kurulum için yardımcı olabilir misiniz vaktiniz varsa eğer :) yoksa kendim bir şekilde yapayım :) Ve bu yukarı'dan indirdiğim Curtana Firmware'si EEA 12.0.3 benim Redmi note 9S ile uygun değil sanırım RJW ile başlaması gerek miyordu ?
Ben direkt olarak orjinal sitesinde yer alan en güncel Firmware yi paylaştım. Eğer Yanlışsa beni düzeltin. Doğrusunu ekleyelim konuya.

Linki tekrar güncelledim bakar mısınız?

Mustafa afşin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
18
Ben direkt olarak orjinal sitesinde yer alan en güncel Firmware yi paylaştım. Eğer Yanlışsa beni düzeltin. Doğrusunu ekleyelim konuya.
Şimdi baktımda hocam Avrupa için kodu paylaştığınız şekildeymiş. Hindistan romunu kullandığım için farklıymış :) ve orijinal sitesinde 12.0.4 hindistan firmware'si de eklenmiş yükleme esnasında onu kullansam herhangi bir sıkıntı olur mu yoksa illa sizinkini'mi kullanmamız gerekiyor ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Şimdi baktımda hocam Avrupa için kodu paylaştığınız şekildeymiş. Hindistan romunu kullandığım için farklıymış :) ve orijinal sitesinde 12.0.4 hindistan firmware'si de eklenmiş yükleme esnasında onu kullansam herhangi bir sıkıntı olur mu yoksa illa sizinkini'mi kullanmamız gerekiyor ?
Benim paylaştığımı kullanın hocam. Çünkü port rom Hindistan romu üzerinden yapılmadı. Linki tekrar sizler için bırakıyorum.

Mustafa afşin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
18
Yanlız hocam Android 11 sürümlü firmware bu sizin yukarı'da paylaştığınız android 10 sanırım sizinkini kullanmak gerekiyor :)

Benim paylaştığımı kullanın hocam. Çünkü port rom Hindistan romu üzerinden yapılmadı. Linki tekrar sizler için bırakıyorum.

Evet hocam teşekkürler :) Temiz bir kurulum için video kurulumu vs bir video filan çekildi mi bakmak için filan ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yanlız hocam Android 11 sürümlü firmware bu sizin yukarı'da paylaştığınız android 10 sanırım sizinkini kullanmak gerekiyor :)
Sizler için link bıraktım. Yanlış bir firmware yüklerseniz sizi sürekli olarak Fastboot bölümüne atar. O zaman da tek çare Mi Flash programı ile Fastboot romu yüklemeden cihazı kullanamazsınız.

Evet hocam teşekkürler :) Temiz bir kurulum için video kurulumu vs bir video filan çekildi mi bakmak için filan ?
Kameram veya güzel bir kameraya sahip ikinci bir telefonum olmadığı için video çekemedim maalesef. Sizler adım adım yazılanı yapın sorunsuz şekilde kurulum yaparsınız.

Üst Alt