Yukarıda arkadaşlar açıklamışHocam düzenleyip aslında hesap makinesi takvim ekran kaydedici gibi uygulamalarını silmemiş olsa mükemmel olabilirdi![]()
Hortlatmis olacagim ama hem ana basligi acan hemde size cok cok tesekkurler hocam.Ozellikle ekleyip cikarabilinecegini yazdiginiz icinGüzel bir katkı yapayım ben de.
Modülü özelleştirmek mümkün. Örneğin bu modül CleanMaster uygulamasını da siliyor ama ben kullanmak istiyorum diyorsunuz.
Root erişimli bir dosya yöneticisi ile kök/data/adb/modules yoluna gidin.
MIUI_12_5_DEBLOATER klasörüne girin.
System/Priv-App kısmında CleanMaster klasörü var.
CleanMaster klasörünü silip yeniden başlattığınızda CleanMaster uygulaması geri gelecektir. Diğer uygulamar için de geçerli bu geri gelmesinin istediğiniz uygulamanın klasörünü silin ve yeniden başlatın. İstediğiniz uygulama modül klasörü altındaki başka bir klasörde de olabilir. Onu bulmak size kalmış.
Hiç bilgim yok maalesef. Araştırayım bir ara. Cihazınız neydi?Vowifi ve VoLte iptal oluyor bunu nasıl geri getirebilirim neyi silmem lazım o belirttiğiniz yolda?
9T hocam, diğer sistem uygulamalarını (güvenlik vs.) bi şekilde kurtarabilirim de bu volte vo wifi bulamadım, önemli şeyler de gidiyor yaniHiç bilgim yok maalesef. Araştırayım bir ara. Cihazınız neydi?