- Adım
- .
- Cihazım
- Oneplus 8 pro
- Konular
- 60
haaa iyi o zaman ben de yükleyemtüm hepsini değil şarj yiyen olanları
haaa iyi o zaman ben de yükleyemtüm hepsini değil şarj yiyen olanları
Merhaba. Arşivlemede bir hata yapmışım, düzelttim. Tekrar deneyin lütfen. Bildirdiğiniz için teşekkürler.hocam bunun yeni sürümü çıkmış kurmayı deniyorum başarıız diyor bakarsanız sevinirim teşekkürler
hocam kurdum teşekkürler yanlız bunu kurunca wolte ve wowifide gidiyor hangisini silmem gerekiyorMerhaba. MIUI 12.5 için bir debloater modülü hazırladım.
Kaldırılmasında sorun olmayan, alternatifleri mağazada mevcut olan birçok uygulama kaldırıldı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
"Parmak İzini Tamamen Devre Dışı Bırakmak" adlı konumdaki işlemleri de uyguladıktan sonra RAM kullanımı:
İndirme Bağlantısı:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
---
Kullandığım cihazda Çin sürüm kapalı beta mevcut olduğu için global sürümlerde eksik kalabilir veya kararsız olabilir. Hiçbir sorumluluk, tarafıma veya miuiturkiye.net'e ait değildir.
---
Katkı yapmak için yorum yazabilirsiniz.
Hocam bi el atınMerhaba. MIUI 12.5 için bir debloater modülü hazırladım.
Kaldırılmasında sorun olmayan, alternatifleri mağazada mevcut olan birçok uygulama kaldırıldı.
"Parmak İzini Tamamen Devre Dışı Bırakmak" adlı konumdaki işlemleri de uyguladıktan sonra RAM kullanımı:
İndirme Bağlantısı:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
---
Kullandığım cihazda Çin sürüm kapalı beta mevcut olduğu için global sürümlerde eksik kalabilir veya kararsız olabilir. Hiçbir sorumluluk, tarafıma veya miuiturkiye.net'e ait değildir.
---
Katkı yapmak için yorum yazabilirsiniz.
Root erişimli bir dosya yöneticisi ile kök/data/adb/modules yoluna gidin. Orada modülün klasörü olacak onu silerseniz modül kalkar.Hocam bi el atın
Magisk modüller kısmında gözükmüyor
Kaldırmanın başka bir yol yok mu?
Ekran kaydediciyivgeri getirmek istiyorum
Orada da yok hocam, kullandığım modüller var birtekGüzel bir çalışma. A11 ile sistem uygulamalarına müdahale kalktığı için ayrı bir önemi var aslında. Kullanmaya başladım ve ilk aşamada memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Root erişimli bir dosya yöneticisi ile kök/data/adb/modules yoluna gidin. Orada modülün klasörü olacak onu silerseniz modül kalkar.
Magisk manager for recovery mode diye bir modül var hocam, ister twrpden ister magiskten(repo da var zaten) yükleyin, sonra recovery terminale girin ve "sh /sdcard/mm" yazın, buradan magisk modüllerini yönetebilirsinizhocam beim cihaz Redmi K40 gaming, henüz twrp recovery çıkmadı(geliştiirlme aşamasında) 12.05 var şuanda. Yüklersme ev cihaz açılmazsa ilgili modülü nasıl kaldırabilirim ?