- Adım
- Zekeriya
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 42
Emeğinize saygı duyuyorum fakat İçeriğine bakmadan şuan kullandım ve pişman oldum. Çünkü çoğu gerekli olan sistem uygulamalarını siliyor. Ekran kaydedici, dosya yöneticisi, temizleyici, optimizer vesaire bir sürü gerekli olan içeriği de siliyor. Keza ekran kilidini açarken flas patlar gibi beyaz ışık çıkıyor. Tekrardan düzenleme yapmanızı tavsiye ederim.Merhaba. MIUI 12.5 için bir debloater modülü hazırladım.
Kaldırılmasında sorun olmayan, alternatifleri mağazada mevcut olan birçok uygulama kaldırıldı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
"Parmak İzini Tamamen Devre Dışı Bırakmak" adlı konumdaki işlemleri de uyguladıktan sonra RAM kullanımı:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme Bağlantısı:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
---
Kullandığım cihazda Çin sürüm kapalı beta mevcut olduğu için global sürümlerde eksik kalabilir veya kararsız olabilir. Hiçbir sorumluluk, tarafıma veya miuiturkiye.net'e ait değildir.
---
Katkı yapmak için yorum yazabilirsiniz.
İçeriğine bakmam gerekiyordu, bu tamamen benim hatam. Sizlerde kusur bulmuyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.
Normal sistem apk dosyaları kullanmıyorum. O yüzden kullandığım içeriklere tekrar sahip olmak için, romu baştan yükleyeceğim.