O zaman cihazınız nurlanmış olmalı hocam, ben yüklediğim tüm romlarda tek tek sertifikalara işlemi yapıyordum gözükmesi için. Gozukseydi ben tüm bu romları kaydettirmezdim herhalde, ayrıca tabi günübirlik kurduğum için hiç kayıtla ugrasmadigim romlarda var. Bu da kaydettirdigim romların listesi, hepsinin Play Store kimlikleri kayıtlı sırf Play Protect sertifikası almak için.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cherish benim en çok kullandığım AOSP romdu ve romu kurduktan sonra çok beğendiğim için kontrolün ardından hemen kayıt islemini yaptığımı hatırlıyorum. Çünkü bunlar özel romlar, özel romlarda da Play Protect sertifikası özellikle yapılmadıyla olmaz. Hatta kayıt sayfasında Google'ın yazdığı not'ta şu şekilde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yani konunun güvenlikle hiçbir alakası yok. Tek bir sebebi var o da kullandığınız cihazın Google Framework ID'si Google'ın Metaverisinde yer almamasi, custom romlar için ise böyle bir kayıt sayfası var.
Sonuç olarak telefonunuza çok iyi bakın derim, oldukça nurlu bir telefon olsa gerek ki custom rom hatta AOSP rom yüklediğiniz de bile Play Protect sertifikalı geliyor