MIUI 12 [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Arkadaşlar ben buna hangi twrp kurucam hiç bakmadan android 10 için olan normal kullandığım twrp kullandım şimdi dokunmatik basmıyor twrp yerinde ne yapmalıyım?

edit: düzeldi kendi kendine basıyor dokunmatik vs. modem yüklüyorum şimdi

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Modem dosyası bunu kullandım sorunsuz bir şekilde flashlandı twrp üzerinden. Play hizmetlerini vs de kurdum yavaş yavaş yapıyorum hepsini umarım sorun olmaz, Root atıp ana uygulamaları değiştirmeyi düşünüyorum ama magisk yüklerken bi kere telefonu fastboottan çıkaramamıştım 2 gün aynısı olur diye korkuyorum yapmalı mıyım magisk

Arkadaşlar ben buna hangi twrp kurucam hiç bakmadan android 10 için olan normal kullandığım twrp kullandım şimdi dokunmatik basmıyor twrp yerinde ne yapmalıyım?

edit: düzeldi kendi kendine basıyor dokunmatik vs. modem yüklüyorum şimdi

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Modem dosyası bunu kullandım sorunsuz bir şekilde flashlandı twrp üzerinden. Play hizmetlerini vs de kurdum yavaş yavaş yapıyorum hepsini umarım sorun olmaz, Root atıp ana uygulamaları değiştirmeyi düşünüyorum ama magisk yüklerken bi kere telefonu fastboottan çıkaramamıştım 2 gün aynısı olur diye korkuyorum yapmalı mıyım magisk
Kullandığınız son magisk sürümü neyse onu deneyebilirsiniz.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
benim cihaz mi mix2 bootloop a girdi, halbuki tüm adımları eksiksiz yaptım :(
O kadar da yazdım yüklemeyin diye. Tabi konuda o kadar çok yorum var ki hangi birini okuyacaksınız. Geçmiş olsun kalıcı hasar olmasında bootlop olması çok önemli değil. Yedekten çekersiniz herşeyi.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
O kadar da yazdım yüklemeyin diye. Tabi konuda o kadar çok yorum var ki hangi birini okuyacaksınız. Geçmiş olsun kalıcı hasar olmasında bootlop olması çok önemli değil. Yedekten çekersiniz herşeyi.
Yok ben okumuştum mesajınızı :) Telefon bootloop'a girdi diye değil Miui12'yi yükleyemediğime üzüldüm sadece. :)

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Beyler mi yazısı gelip gidiyor ne yapmalıyım

S

Silinen üye 171209

Guest
Hocam mi9 se global 11.0.2.0 kurulu ve SHRP Recovery gömülü şimdi romu kurmak i.in dalvik+sistem+data+internal+cache+cendor vipe mı gerekiyor yoksa sadece data wipe yeterli mi?

Üst Alt