- Adım
- Onur
- Cihazım
- Xiaomi Mi A3
- Konular
- 6
Hocam öncelikle burda komiklik yok ve xda'yı bilmeyen burda takılan insanlar için paylaştım.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok komiksin kardeşim 200 program yükledim ve bunu backup olarak verileri ile yedekledim benim zamanım degerli ve tekrar temiz kurulum yaptım sıkıntı olmadı yani asıl mesele romu denemeden hatalarını bulup gereken fixleri paylaşman gerekirken xda dan alıp Türkçe ye çevirerek burda yayınlaman yani rom için sana ihtiyaç yok ki xda dan herkes indirip kurabilir. hele ilk birkaç sayfada yardımcı olmak için verilen cevaplar komedi bilmediğiniz gibi insanları yanlış yönlendiriyorsunuz cihazı brick olanlar bile var kısacası bir iş yapıyorsanız tam yapın.
ben burada klavye delikanlılığı yapmıyorum yaşım ve yaptığım işi görmüş olsaydın bu şekilde konuşmazdın.
Bu arada eski bir geliştiriciyim, sizi burada küçük düşürmek gibi bir derdim yok lakin yazdığınız şeyler çok gereksiz ve emin olun bu işi sizden daha iyi biliyorum. Bu cihaz için bu roma herhangi bir fix dosyası yoktur.
Bu arada hataları rom geliştiricisine iletiniz gerekli kaynaklar verilmiştir.
Moderatör tarafında düzenlendi: