MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustam rica etsem biri bana romu nasıl kuracağını dair detaylı anlatabilirmi lütfen
Twrp kurulu ise önce format data yap (bütün dosyaların silinecek) sonra da twrp üzerinden romu kutup telefonu yeniden başlat ( rom kurulduktan sonra yok twrp yi tekrar kurayım, yok nofde kuracak mıyım filan yok, direk romu kur ve yeniden başlat de)

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
MIUI 11 i çok beğeniyorum fakat şarj tüketimi baya fazla. Hele always on display ı açtığımda %20 sini tüketiyor çok fazla. Şarjda sıkıntıya düştüğümde ben de mecburen android one döneceğim. Beraberinde Microsoft launcheri de kullanıyordum. Memnundum. MIUI 11 i beğendiğim için bunu kurdum fakat pil tüketimi canımı sıkıyor. Android 10 güncellemesi geldiğinde geri andorid one geçerim denerim. (Benim gördüğüm MIUI 11 de kamera arayüzü seçenekleri daha fazla, onun haricinde android one da işimi görüyo sarj olayı da çok iyi )
Düzeltmedir ; 30 saat bekleme ve 10 saat ekran süresi benim için harika. Şuana kadar bu rom'un herhangi bir olumsuz yanını görmedim. Emeği geçen herkese teşekkürler.

marty4141

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Mİ A3
Konular
3
Düzeltmedir ; 30 saat bekleme ve 10 saat ekran süresi benim için harika. Şuana kadar bu rom'un herhangi bir olumsuz yanını görmedim. Emeği geçen herkese teşekkürler.
tek problemi şuan tek el modu. açıldığında ertesi gün tekrar kapanıyor. yeniden açmamız gerekiyor.

Zyzzs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zyzzss
Cihazım
Mi a3
Konular
0
Twrp kurulu ise önce format data yap (bütün dosyaların silinecek) sonra da twrp üzerinden romu kutup telefonu yeniden başlat ( rom kurulduktan sonra yok twrp yi tekrar kurayım, yok nofde kuracak mıyım filan yok, direk romu kur ve yeniden başlat de)
Yüklemeyle ilgili bir video varmı acaba pek bu konulardan anlamıyorum

Abdullah Galatasaray

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi A3
Konular
0
[/QUOTE

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
ne kadardır kullanıyorsunuz ?

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
ne kadardır kullanıyorsunuz ?
Miui11 i yaklaşık 20-25 gündür kullanıyorum. İlk başlarda beğenmemiştim şarj süresini şuan çok memnunum. Always on display ve parmak izinin ekranda sürekli açık olmasını kapattim süreye artı katkisi fazlasıyla oldu. İşin kötü yanı %25 şarjdan feragat etmeden always on diaplayi kullanamıyorsunuz onu sevmedim bir tek

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
DH de bir kullanıcı ''Konum ayarlarında GPS'i seçtiriyor otomatik, wifi ve mobil data seçeneğini seçince direkt kapanıyor konum ayarı. '' yazmış. bu hata sizde de var mı ?

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Üst Alt