MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
Root yaparsam bankacılık uygulamalarında sorun çıkarıyor. Pil tüketimi nasıl sizde, bende hızlı tüketiyor. Aod çok götürüyor 10 sn. ye ayarlı olduğu halde sürekli açıkmış gibi. Pil tüketimine baktığımda neredeyse bekleme süresi kadar Aod açık gözüküyor. Önceden miui11de toplamda 1-2 saat ise şimdi 10 saat açık gözüküyor. İleriki güncellemeler sorunlar çözülür inş.
Aod miui 11de de cok yiyor hic acmiyorum hatta parmak izi simgesini açınca bile çok yiyor

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
Aod miui 11de de cok yiyor hic acmiyorum hatta parmak izi simgesini açınca bile çok yiyor
Miui11 de yine iyiydi, aod 10 sn sonra kapansın özelliği+parmak izi simgesi açık şekilde çok yemiyordu şarjı. şuan 12 de aod kapalı olsa bile şarj tüketiyor gözüküyor. Muhtemelen sonraki güncellemelerde düzelir. Şuan aod şarjın veya sebebi neyse pil tüketiminin fazla olması, Ram tüketimin fazla olması ve bilinen aod olmadan parmak izinin çalışmaması dışında herşey düzgün çalışıyor gibi. Tabi sıkıntı olanlar ise çözülmesi gereken büyük sıkıntılar bence.

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
batarya performansı miui 11 e göre gayet güzel
tek eksik kilit ekranında 2 farklı saat göstermesi

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
yüzde 90 da çektim ekran ısıgı ful sonda şu anda batarya yuzde 42 ekran süresi 5 saat 25 dk

TNYDN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tanaydın
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Hocam sizce kurayım mı ?

greencity16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Root yaparsam bankacılık uygulamalarında sorun çıkarıyor. Pil tüketimi nasıl sizde, bende hızlı tüketiyor. Aod çok götürüyor 10 sn. ye ayarlı olduğu halde sürekli açıkmış gibi. Pil tüketimine baktığımda neredeyse bekleme süresi kadar Aod açık gözüküyor. Önceden miui11de toplamda 1-2 saat ise şimdi 10 saat açık gözüküyor. İleriki güncellemeler sorunlar çözülür inş.
Magisk manager ile bankacılık uygulamalarından rootu gizlersin, ben öyle yapıyorum

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
valla kardes ben kurdum pişman degilim yani olurda begenmessen geri miui 11 dönebilirsin sana kalmış

Üst Alt