- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi A3
- Meslek
- Tasarımcı
- Konular
- 2
1.2/4İyiymiş sizin adınıza Sevindim. Son olarak Ram kullanımı nasıl sizde ben de miui11 de 2/4 tu şimdi 1.5/4
1.2/4İyiymiş sizin adınıza Sevindim. Son olarak Ram kullanımı nasıl sizde ben de miui11 de 2/4 tu şimdi 1.5/4
Aod miui 11de de cok yiyor hic acmiyorum hatta parmak izi simgesini açınca bile çok yiyorRoot yaparsam bankacılık uygulamalarında sorun çıkarıyor. Pil tüketimi nasıl sizde, bende hızlı tüketiyor. Aod çok götürüyor 10 sn. ye ayarlı olduğu halde sürekli açıkmış gibi. Pil tüketimine baktığımda neredeyse bekleme süresi kadar Aod açık gözüküyor. Önceden miui11de toplamda 1-2 saat ise şimdi 10 saat açık gözüküyor. İleriki güncellemeler sorunlar çözülür inş.
Miui11 de yine iyiydi, aod 10 sn sonra kapansın özelliği+parmak izi simgesi açık şekilde çok yemiyordu şarjı. şuan 12 de aod kapalı olsa bile şarj tüketiyor gözüküyor. Muhtemelen sonraki güncellemelerde düzelir. Şuan aod şarjın veya sebebi neyse pil tüketiminin fazla olması, Ram tüketimin fazla olması ve bilinen aod olmadan parmak izinin çalışmaması dışında herşey düzgün çalışıyor gibi. Tabi sıkıntı olanlar ise çözülmesi gereken büyük sıkıntılar bence.Aod miui 11de de cok yiyor hic acmiyorum hatta parmak izi simgesini açınca bile çok yiyor
Kaç saat ekran süresi kaç saat bekleme süresi?batarya performansı miui 11 e göre gayet güzel
tek eksik kilit ekranında 2 farklı saat göstermesi
Magisk manager ile bankacılık uygulamalarından rootu gizlersin, ben öyle yapıyorumRoot yaparsam bankacılık uygulamalarında sorun çıkarıyor. Pil tüketimi nasıl sizde, bende hızlı tüketiyor. Aod çok götürüyor 10 sn. ye ayarlı olduğu halde sürekli açıkmış gibi. Pil tüketimine baktığımda neredeyse bekleme süresi kadar Aod açık gözüküyor. Önceden miui11de toplamda 1-2 saat ise şimdi 10 saat açık gözüküyor. İleriki güncellemeler sorunlar çözülür inş.