- Adım
- tolga
- Cihazım
- mi a3
- Konular
- 4
mi a3 te miui 12.5 kullanan var mı? genel olarak kullanım nasıl, şarj süresi nasıl gidiyor ve türkçe dil seçeneği var mı acaba?
Ben kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Türkçe ile ilgili bir sıkıntı zaten hiç olmadı. Pil süresi konusu da çoğunlukla sizin kullanımınıza ve uygulamalara bağlı ancak benim kullanımında 5-6 saat civarı ekran kullanımı var.mi a3 te miui 12.5 kullanan var mı? genel olarak kullanım nasıl, şarj süresi nasıl gidiyor ve türkçe dil seçeneği var mı acaba?
hocam türkçe dil seçeneği mevcut mu?MIUI 12 V21.1.13 EU/CN - Weekly⦿ Sistem
*Optimizasyon - Sessiz / DND modunu ses çubuğundan açarken küçük düzen değişiklikleri.
*Düzeltme - Rootlanmamış cihazlar için SafetyNet testi başarısız oldu.
*Düzeltme - Google Kurulum sihirbazı, MIUI ilk kurulum sihirbazı yerine, ilk önyüklemede gösteriliyordu.
*Düzeltme - Bağlamsal metin seçimi açılır pencerelerindeki özel eylemler eksikti.
*Düzeltme - Yukarıda belirtilen hata nedeniyle, bu animasyon açıkken kablosuz şarj çalışmıyordu.
⦿ Galeri
*Düzeltme - Dinamik çekim / Hareketli fotoğraf veya Belge fotoğrafı düzenlemeye çalışırken "Bokeh" uygulaması kilitlendi. [Bazı cihazlar]
⦿ Süper Duvar Kağıtları
*Yeni - Dünya süper duvar kağıdı için iki yeni duvar kağıdı.
⦿ Kamera
*Yeni - Birkaç yeni kılavuz çizgisi eklendi. (altın oran)
Azıcık internette araştırırsan karşına bi hintli abi (Tech InfoMania) çıkıcak o gayet güzel bir şekilde paylaşmış. Link veremediğim için yönlendiriyorum.Arkadaşlar Miui12den vazgeçip orijinal yazılıma döndüm ve cihazın bootloader kilidini kapatmak istiyorum. Android 11 sürümünde şu an var mıdır bir yöntem gösterebilecek olan ?
Evet yeni yükledim21.01.21 sürümü yayınlanmış deneyen arkadas oldumu
nasıl donma kasma var mıEvet yeni yükledim