Bende ilk öyle sandımda tekrar bakınca bu cihazlara geldiğini gördüm (Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T Pro, Mi 10T / Pro)Yeni android 11 güncellemesi yazmışsın bilgilerde. Ayrıca Bitnet'in kendisi de yazmış Telegramda ama değil
Batarya hızlı tükeniyor. Veri kaybetmeden downgrade yapabilir miyim ?yeni sürüme 100 de 100 bataryayla kuruluma basladım 15 da yuzde 86 ındı batarya
Değişiklik günlüğünü tamamiyle okumuyorsunuz, yarım yamalak okuyup buraya yazıyorsunuz. Android 11 alan cihazlar hemen yanında parantez içinde yazıyor zaten. Ayrıca en sondada ki not kısmını da okuyun bence.Yeni android 11 güncellemesi yazmışsın bilgilerde. Ayrıca Bitnet'in kendisi de yazmış Telegramda ama değil
Kullanılan rami gösterir. Cc9e den portlandığı için o kısımlar kapalı sorun olmasın diyeİyi akşamlar,
Ekli ekran resminde işaretlediğim yerdeki 1.8 kalan remimi yoksa kullanılan remimi gösteriyor. Ayrıca bu ekran ve güvenlik ekranında bulunan temizle butonu çalışmıyor. Nedendir. Çözümü var mıdır. Yardımcı olursanız sevinirim. Son sürüm yüklüResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kalan rami gösterir. Orası düşmeye başladığı zaman yani kalan Ram azaldığı zaman kasmaya başladığını görürsünüz.Kullanılan rami gösterir. Cc9e den portlandığı için o kısımlar kapalı sorun olmasın diye
Kral kötü bişey demedim ya :\ Açıklamalarda o dikkatimi çekmişti genel costum rom olabilir diye düşünüp yazmıştım. Farklı marka eski telefonlarımda böyle durumlar yaşamıştım ondan dedim. Sıkıntı yok yaniMi A3 için olmayan güncellemeyi neden burada paylaşiyim? Konu A3 konusu ki zaten updater üzerinden de yayınlandı indirip kurabilirsin, şuan kullanıyorum