MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
MI A3 MIUI 12 next 20.5.8 roomu cıkmış youtuben gördüm ama nerden nasıl indiriliyor bilmiyorum.Yükleyip deneyen arkadaşlar var mı?

Hocam, ilk sayfada daha yeni sürümü var. MIUI 12 V20.12.9

Ormann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
9
Cihazım
Mi A3
Konular
5
İyi akşamlar,
Bende devamlı galeri durmaya devam ediyor .Hatası veriyor. Neden olabilir. Ayrıca kamera ile çekilen resimleri görüntüleme için çekilen resmin üzerine bastığımda resme gitmiyor.Kameradan çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
BENİM BİLDİGİM TEMİZ KURULUM
ben sd karta atıyom romu once sonra acılısta twrp yı acıyom temizleye gel sd kart harıç hepsını secıp temizliyorum sonra veri bicimlendire gelip yes yazıp biçimlendiriyorum sonra yukleye gelıp sdkart1 girip yuleyecegım dosyayı secıp yukluyorum

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Bilgilendirme

♨️Güncellemeler hakkında uyarı:
MIUI 12.5 sürümüne hazırlanma nedeniyle MIUI beta güncellemeleri 14 Aralık'tan itibaren askıya alındı. (kaynak: xiaomi.eu)

♻️Kullanıcıların geri bildirimlerine göre, en son güncelleme 20.12.9'da performans sorunları var. Sorunlar Xiaomi'den geliyor. Bunu düzeltemem. 20.12.2 kontrol merkezinde gri arka plan sorunu var bu yüzden isterseniz 20.11.25'e düşürmenizi tavsiye ederim. Çünkü birkaç hafta yeni güncelleme yok.

Son düzenleme:

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
arkadaşlar slot A ya miui 12 slot B yede miui 11 kurarsak istedigimiz zaman twrp den degiştirsek çalışır mı

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
MIUI 12.5 Çin Kapalı Beta - v20.12.28

‼ ️Bu kapalı Beta, yani deneysel, kullanım riski size ait. Xiaomi.eu, açık beta sürümünden sonra yayınlanacak. (Ocak ortası)

*İlk mesajdaki linkler her zaman günceldir.

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
arkadaslar ben böyle bi sürüm indirdim bilgisi olan var mı ?

Miui12-Global-V12.0.5.0-Mi A3-Stable-10_2.zip

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
MIUI 12 V20.12.28 EU/CN - Weekly
- Sistem
*Yeni: MIUI 12.5 güncellemesi.
*Yeni: Android 11 güncellemesi (Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T Pro, Mi 10T / Pro). Mevcut en yeni TWRP sürümleri, Android 11 güncellemesinden sonra bu cihazlarda çalışmalıdır (en azından Mi 9'da)
*Yeni: Yeni süper duvar kağıtları. Geometri ve Siguniang Dağı.
*Yeni: Doğa karışımı, kendi bildirim ses sisteminizi oluşturmanın yeni ve heyecan verici bir yoludur
*Yeni: Yüzlerce dünyanın her yerinden hayvanları temsil eden sistem sesleri. *Optimizasyon: Geliştirilmiş sistem kararlılığı ve hız. *Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması Ocak 2021'e kadar güncellendi (Redmi Note 7).
*Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması Aralık 2020'ye kadar güncellendi (cihazların çoğu)
*Düzeltme: Geri yüklenen M yazı tipi boyutu (xiaomi.eu tarafından)
*Düzeltme: Sistem uygulamalarına pano öğeleri yapıştırılamadı.

- Notlar
*Yeni: Karalama ve eskiz için yeni araçlar.
*Yeni: Konturları otomatik olarak ayarlamak için bir çizimi basılı tutun.
*Yeni: Bir hareket kısayolu artık her yerde notlar, görevler ve alıntılar oluşturmanıza olanak tanır.
*Yeni: Alıntılar metinleri, URL'leri ve görüntüleri birkaç basit dokunuşla notlar.
*Yeni: Dinamik düzenler, Notes'taki tipografiyi yeni bir seviyeye getirir.
*MIUI + Yeni için Yeniden Tasarlanmış Ekran Kombo - Telefonunuzu ve bilgisayarınızı tek bir çalışma istasyonunda birleştirebilirsiniz (uygulamaları çalıştırın, bildirimleri açın, belgelerdeki düzenlemeler, aktarım dosyaları vb.)
Bu özellik seçilen cihazlar tarafından desteklenmektedir.

- Güvenlik
*Yeni: Artık hangi uygulamaların panonuza eriştiğini ve erişimi kontrol ettiğini görebilirsiniz
*Yeni: Yaklaşık konumun kullanılması gizlilik korumasına puanlar ekler.

- Sistem Başlatıcı
*Yeni: Uygulama klasörleri için yeni tasarım.

*Düzeltme: Seçim sırasında eylem çubuğu görünmedi. *Düzeltme: Hesap ayarlarından gereksiz Çince ayarı kaldırıldı.

- Galeri
*Düzeltme: Belirli senaryolarda çöküyor.

- Saat
*Yeni: Zamanlayıcı için yeni kum saati animasyonu (Snapdragon 888/865 cihazlar)

- Xiaomi Cloud
*Yeni: Parola yöneticisi, parolaları bulutta saklamanıza olanak tanır bu güncelleme Mi 9 Pro 5G, Mi 9 Lite, Redmi Note 8, Redmi Note için askıya alındı 9 4G / Redmi 9T, Redmi Note 9 Pro 5G / Mi 10T Lite. Bu cihazların, buna göre Android 11 güncellemesiyle birlikte 2021 Ocak ortası veya sonlarında bu güncellemeyi alması bekleniyor. Şimdilik ilk kurulum MIUI 12'den APK içeriyor, yeni düzen daha sonra mevcut olacak - MIUI 12.5 Global ROM sürümünden sonra.

Not: Bu değişiklik günlüğü tüm xiaomi.eu cihazları için ortaktır, bu değişiklik günlüğünün bazı bölümleri diğer cihazlar için belirli değişiklikler içerebilir.

matto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi A3
Konular
1
Açıklamalarda Mi A3 için bilgi verilmemiş, umarım güncelleyince patlamaz :\

Üst Alt