Ben Eu 20.1.16 kuruyorum hocam olmuyorStabil olarak her romda çalışmıyor beta sonuçta
Hocam dünden beri ana ekran gelmiyor diyorsunuz. Temiz kurulum yapın romu yeniden kurmak işe yaramadıysa.Ben Eu 20.1.16 kuruyorum hocam olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlatabilecek biri yok mu
MT menager açılmıyor sebebi nedir yaşayan var mı
Sadece Android 10 cihazlarda çalışır hocam.Hocam mi 6x de çalışır mı
Mt manager ayarlardan depolama izni vermeyi deneyin bende öyle açılmıştıBen Eu 20.1.16 kuruyorum hocam olmuyor
Anlatabilecek biri yok mu
MT menager açılmıyor sebebi nedir yaşayan var mı
Dediğinizi yaptım böyle bir hata alıyorumMt manager ayarlardan depolama izni vermeyi deneyin bende öyle açılmıştı
Hocam 20.1.21 e yüklemeyi denesem sorun olur mu denediniz miHocam dünden beri ana ekran gelmiyor diyorsunuz. Temiz kurulum yapın romu yeniden kurmak işe yaramadıysa.
Sadece Android 10 cihazlarda çalışır hocam.
Çalışmadı mı birde romu flaşlayınca kararsızlıklar oluyorAldığım yedeği tekrar eski konumuna attım ama işe yaramadı mt manager ile eski izinleri de verdim olmadı mecbur romu tekrar flashladım geri dönüş için
Yükledim bir şey olmadı hocamArkadaşlar çalıştıramayanlar birde bunu denesin; Direkt apk olarak kurun
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyayı eski konumuna atınca İlk başta bir saniye yazısı geldi hiç gitmedi daha sonra mt manager dan izinlerle oynadım sürekli çökmeye başladı romu tekrar üstüne flashlayınca düzelmişti gerçi şuan başka rom kullanıyorum da fazla test edemedim.Çalışmadı mı birde romu flaşlayınca kararsızlıklar oluyor
Yükledim bir şey olmadı hocam